VIDEO „Frumoasa şi Bestia” conţine primul personaj gay şi prima scenă de dragoste din istoria studioului Disney

Josh Gad îl joacă în acest film pe LeFou, un camarad al principalului personaj negativ, Gaston, interpretat de Luke Evans, scrie Gândul.

4137 afișări
Imaginea articolului VIDEO „Frumoasa şi Bestia” conţine primul personaj gay şi prima scenă de dragoste din istoria studioului Disney

VIDEO „Frumoasa şi Bestia” conţine primul personaj gay şi prima scenă de dragoste din istoria studioului Disney

LeFou face totul pentru a se împăca cu ceea ce simte pentru Gaston, lucru care îl face să oscileze între dorinţă şi admiraţie faţă de acesta, în cadrul unei intrigi secundare, desprinsă de firul narativ principal al peliculei.

Reprezentanţii grupului Disney au declarat că această intrigă secundară reprezintă „primul moment exclusiv gay” din istoria celebrului studio hollywoodian.

Regizorul peliculei, Bill Condon, spune că rolul personajului LeFou reprezintă un deschizător de drumuri în ceea ce priveşte vizibilitatea comunităţii LGBT (lesbiene, gay, bisexuali şi transgender) pe marele ecran, potrivit Attitude Magazin.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici