VIDEO | Gestul făcut de un bărbat în timpul unei transmisiuni live. O jurnalistă a fost şocată de incident / Ce pedeapsă a primit

Alex Bozarjian, de la WSAV News, a declarat că s-a simţit „violată” şi „batjocorită” după ce un bărbat i-a atins posteriorul în timpul unei transmisii live, a relatat Independent.co.uk.

1224 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Gestul făcut de un bărbat în timpul unei transmisiuni live. O jurnalistă a fost şocată de incident / Ce pedeapsă a primit

VIDEO | Reporteră lovită ofensator în timpul unei transmisii live

Femeia se afla pe traseul unei curse de 10 kilometri în Savannah, Georgia şi transmitea live pentru canalul de ştiri WSAV, când unul dintre alergători s-a apropiat de ea şi a pălmuit-o în trecere.

În filmare, Bozarjian se arată vizibil şocată de incident, pe care l-a descris ulterior în cuvinte aspre. „Mă adresez celui care m-a lovit peste fund azi dimineaţă: ai reuşit să mă agresezi, să mă tratezi ca pe un obiect şi să mă faci de râs live, la TV.” Aceasta a adăugat revoltată că „Nicio femeie nu ar trebui să treacă prin aşa ceva vreodată.”

 

 

Alergătorul a primit interdicţie pe viaţă de la Consiliul Sportiv Savannah. Identificat ulterior drept Tommy Callaway, originar din Georgia.

Mai mulţi susţinători ai reporteriţei şi-au exprimat indignarea pe Twitter, criticând comportamentul bărbatului. Emiliy Bloch de la Florida Times a descris gestul drept „dezgustător” şi a transmis că este alături de  Alex Bozarjian. Caitlyn Penter de la ABC News 13 a extins acest caz particular şi s-a referit la întreaga comunitate a reporterilor într-o postare scrisă cu majuscule, pentru a-i exprima pe deplin furia: „PUR ŞI SIMPLU NU VĂ ATINGEŢI DE REPORTERI.”

Robert Wells, directorul departamentului sportiv din Savannah, a promis să îl identifice pe bărbat şi să îl sancţioneze pentru fapta sa. „Alex, ceea ce ţi s-a întâmplat este 100% inacceptabil”, i-a transmis acesta femeii. „Un asemenea comportament nu va fi tolerat la evenimentele noastre”, a adăugat el.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici