VIDEO. Momentul şocant în care un poliţist este „executat” în maşină cu zece focuri de armă

Imaginile de pe o cameră de supraveghere surprind momentul în care un poliţist de 27 de ani din Arkansas a fost împuşcat de un bărbat, în timp ce se afla în maşina patrulei. Incientul a avut loc la începutul lunii decembrie, iar criminalul era admirator al unor grupări infracţionale, potrivit Fox News.

2127 afișări
Imaginea articolului VIDEO. Momentul şocant în care un poliţist este „executat” în maşină cu zece focuri de armă

VIDEO. Un poliţist de 27 de ani din Arkansas, „executat” în maşină cu 10 focuri de armă

Noi detalii despre cazul uciderii ofiţerului de poliţie Stephen Carr au fost dezvăluite vineri, în urma descoperirii unei înregistrări de pe o cameră de supraveghere din parcarea unde s-a petrecut incidentul. În imagini poate fi văzut criminalul, care a fost identificat drept London Phillips, de 35 de ani. Acesta a fost împuşcat mortal de doi poliţişti, în urma atacului, a relatat Fox News.

„Am avut ezitări în distribuirea imaginilor de pe camera de supraveghere, mai ales având în vedere natura şocantă a crimei, dar le-am publicat alături de raportul preliminar al medicilor legişti pentru a informa exact cetăţenii”, au declarat oficialii biroului şerifului din Washington.

 

 

Filmările surprind momentele în care criminalul se apropie de maşina lui Carr, înfăţişându-l mai târziu în timp ce trage cu arma spre vehicul. Investigatorii au transmis că Phillips a tras 16 focuri de armă şi a reîncărcat apoi pistolul semi-automat de 9 mm. cu un alt cartuş, de 17 gloanţe. Criminalul deţinea legal arma din anul 2017. Cercetările au scos la iveală faptul că Phillips ar fi fost interesat de activitatea grupărilor împotriva legii.

Rezultatele autopsiei au confirmat decesul bărbatului prin împuşcare în zona craniană. Oricare dintre cele 10 gloanţe lansate de atacator spre maşină l-ar fi putut omorî.  Stephen Carr a fost lovit în total de 6 ori.

Sute de oameni au participat la înmormântarea poliţistului de joia trecută, iar fotografiile postate de biroul şerifului pe Facebook au avut mare impact.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici