VIDEO: O canadiancă a răspuns greşit la un concurs televizat şi a primit mâncare în valoare de 10.000$

Răspunsul greşit al unei canadience la un concurs televizat a ajuns viral şi ca urmare aceasta a primit din partea unei companii mâncare în valoare de 10.000$, relatează CNN.

1592 afișări
Imaginea articolului VIDEO: O canadiancă a răspuns greşit la un concurs televizat şi a primit mâncare în valoare de 10.000$

VIDEO: O canadiancă a răspuns greşit la un concurs televizat şi a primit mâncare în valoare de 10.000$

O canadiancă care a răspuns greşit la o întrebarea în cadrul unei emisiuni televizate foarte populare a câştigat 10.000$ din partea unei comanii de fast-food, relatează CNN.

Tânăra a fost întrebată a fost întrebată de către gazda emisiunii care este mâncarea preferată a lui a personajului de desene animate Popeye Marinarul.

Răspunsul corect la aceasta întrebare simplă ar fi trebuit să-i aducă canadiencei 10.000$, însă din păcate tânăra a răspuns greşit, spre stupoarea publicului.

Canadianca a reacţionat entuziasmată şi foartă sigură afirmând că răspunsul corect este puiul. 

Se pare că tânăra a confundat personajul animat Popeye cu lanţul de fast-Food Popeye's Chicken (Puiul lui Popeye).

Canadianca a pierdut premiul de 10.000$ pe care l-ar fi câştigat la concursul televizat, însă compania lanţului de fast-food a hotărât să o răsplătească pe tânără pentru reclama involuntară.

Compania de fast-food a anunţat-o pe tânără printr-o postare pe o reţea de socializare că a câştigat mâncare în valoare de 10.000$.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici