VIDEO: O operă de artă uriaşă pe plaja din Australia în memoria dezastrului climatic

Un artist a creat operă de artă din nisip de dimensiuni impresionante pe o plajă din Australia, în memoria animalelor care au pierit în incendiile devastatoare, relatează LadBible.

167 afișări
Imaginea articolului VIDEO: O operă de artă uriaşă pe plaja din Australia în memoria dezastrului climatic

sursa FOTO: Instagram

Un artist australian a creat pe o plajă de pe Coasta de Est a oraşului asutralian Geelong, o operă de artă care înfăţişează un urs koala, în memoria tuturor animalelor care au pierit în incendiile devastatoare din Australia, relatează LadBible.

Astistul a construit muralul din nisip care ocupă o porţiune foarte întinsă din plajă, în timp ce fumul gros al incendiilor acoperea soarele. 

Nu se ştie cât timp i-a luat artistului să construiască imensa operă de artă.

 

Creatorul muralului din nisip care înfăţişează un urs koala afirmă că nu a folosit drone sau GPS care să-l ajute să se ghideze.

 

Acesta susţine că s-a bazat pe instinct şi pe un stil liber de a construi fiecare porţiune în parte a desenului.

 

Iniţial a fost raportat că 480 de milioane de animale au murit în Australia din cauza incendiilor, de la începutul lunii septembrie până în prezent.  

Cu toate acestea specialiştii au declarat că acest număr include numai vieţuitoarele din statul South Wales, mai exact mamiferele păsările şi reptilele.

Aceştia susţin că este posibil ca numărul animalelor care au pierit în incendii să se ridice la 800 de milioane, doar în statul South Wales.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici