VIDEO O televiziune din Germania explică pe înţelesul celor mici corupţia din România

O televiziune din Germania dedicată celor tineri, ZDF, explică pe înţelesul celor mici corupţia din România, printr-un videoclip animat plin de culoare.

7373 afișări
Imaginea articolului VIDEO O televiziune din Germania explică pe înţelesul celor mici corupţia din România

VIDEO O televiziune din Germania explică pe înţelesul celor mici corupţia din România

Filmuleţul, care are puţin peste un minut, explică prin desene şi culoare corupţia din România.

În imaginile prezentate apar situaţii în care medicii cer mită pacienţilor sau oamenii dau bani poliţiştilor sau judecătorilor pe diferite motive.

Videoclipul se încheie cu omuleţii viu coloraţi care protestează împotriva corupţiei.

Fostul premier Victor Ponta a comentat, ulterior, filmuleţul, remarcând că românii ar trebui să fie mândri ca sunt aminţiţi în materialul educativ privind corupţia, adresat celor mici, pentru că la începutul anilor '90 am fost poporul care "mănâncă lebedele din Viena".

 Bravo - să fim mândri! După ce la începutul anilor '90 am fost poporul care "mănâncă lebedele din Viena" am devenit "ţiganii cerşetori din Franţa", violatorii şi criminalii din Italia şi acum - iată - exemplu de corupţie pentru copiii din Germania! Să mulţumim tuturor celor din ţară şi din afară care au pus umărul la acest nou "brand de ţară"!

Sigur că în 2013-2015 am fost ţară cu cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană, cu cea mai rapidă creştere a absorbţiei fondurilor europene, cu cele mai bune condiţii fiscale pentru investiţii, cu cea mai mare creştere procentuală a salariului mediu, cu cel mai rapid internet şi cei mai buni tineri IT-işti , etc! Dar asta sună foarte prost!!!! Nu poţi să spui aşa ceva despre România elevilor germani!

Aşa că preşedintele nostru s-a gândit "cu atenţie şi preocupare" şi ne-a făcut din nou exemplu de şcoală pentru copiii din Germania!

Ghinion!", a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici