VIDEO | Primul teaser trailer pentru „No Time to Die” viitorul film „James Bond” cu Daniel Craig

Au apărut primele imagini oficiale din următorul film al seriei James Bond. Fanii au fost puşi pe jar şi aşteaptă lansarea în cinematografe.

1230 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Primul teaser trailer pentru „No Time to Die” viitorul film „James Bond” cu Daniel Craig

VIDEO| Secvenţe spectaculoase. Cascadoriile Agentului 007 pe motocicletă pentru noul film din seria James Bond care va fi lansat în 2020

Fanii lui James Bond nu mai au mult de aşteptat până ce următorul film cu aventurile Agentului 007, „No Time to Die”, va fi difuzat pe marile ecrane. Filmul este intens promovat în mediul online, iar pe pagina oficială de Twitter a fost postat un filmuleţ de 14 secunde care anunţă apariţia de miercuri a primului trailer. Secvenţele promit o ecranizare de-a dreptul spectaculoasă, presărată cu cascadoriile lui Bond, personaj jucat încă o dată de Daniel Craig.

Fanii au început deja să îşi dea cu părerea pe marginea primelor secvenţe, încercând să descopere cât mai mult din scenariul filmului care va fi lansat anul viitor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici