VIDEO Remediu împotriva dependenţei de smartphone: Jocul Kendama. Ce este şi cum se joacă

Vrei să îţi scapi copilul de dependenţa de telefon? Atunci e cazul să afli cel mai nou joc îndrăgit atât de copii, cât şi de adulţi: Kendama.

1767 afișări
Imaginea articolului VIDEO Remediu împotriva dependenţei de smartphone: Jocul Kendama. Ce este şi cum se joacă

VIDEO Remediu împotriva dependenţei de smartphone: Jocul Kendama. Ce este şi cum se joacă (Imagine: Hepta/ Arhiva Mediafax Foto)

Nu ştii ce este? Îţi spunem noi: o jucărie de îndemânare care are numeroase efecte benefice atât pentru copii, cât şi pentru adulţi, potrivit CSID

Condiţie de bază: joacă regulat! Şi neapărat învaţă regulile. Ţi le spunem noi mai jos!

Ce este Kendama?

Pentru cei care nu au încă Kendama pentru colecţia lor de activităţi de timp liber fun, trebuie să menţionăm că este mai mult decât un simplu joc, este un stil de viaţă şi provoacă „dependenţă”.

De ce se spune asta?! Ei bine, pentru că, odată prins jocul, vei putea face oricâte trucuri cu Kendama, dacă îţi laşi îndemânarea şi imaginaţia să „zburde” (între 300 şi 50.000 de trickuri).

MAI MULTE DETALII ÎN CSID

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici