VIDEO: Scandal după ce un porc a fost aruncat în gol de la înălţime, într-un parc de distracţii. Ce s-ar fi întâmplat cu animalul imediat după incident

Un parc de distracţii din China a atras un val de critici pe reţelele de socializare după ce un porc a fost forţat să sară în gol cu coarda elastică de la înălţime, relatează BBC.

990 afișări
Imaginea articolului VIDEO: Scandal după ce un porc a fost aruncat în gol de la înălţime, într-un parc de distracţii. Ce s-ar fi întâmplat cu animalul imediat după incident

sursa FOTO: captura video

Imaginile filmate într-un parc din Chongqing, China, care arată cum un porc este cărat de doi bărbaţi în vârful unui stâlp, apoi este aruncat în gol de la înălţime cu coarda elastică, au stârnit revolta utilizatorilor de pe reţelele de socializare, relatează BBC.

Acest gest a fost făcut pentru a marca o nouă atracţie turistică, săritura cu coarda de la înălţime. Organizatorii au numit această tactică publicitară „săritura porcului auriu".

Porcul, care cântărea 75 de kilograme, avea o pelerină roşie legată în jurul gâtului şi a fost împins de pe un stâlp de către doi angajaţi ai parcului. 

În unele înregistrări se poate auzi cum animalul terifiat scoate sunete în timpul căderii libere de la înălţime. 

Mass-media locale afirmă că imediat după această întâmplare, porcul a fost trimis la abator. 

Numeroşi utilizatori au criticat dur gestul şi au acuzat organizatorii de încălcarea drepturilor animalelor.

În China, abuzul asupra animalelor nu este pedepsit prin lege, totuşi există multe voci care au atras atenţia asupra acestei probleme în ultimii ani.

Organizaţia internaţională pentru protecţia animalelor PETA a condamnat incidentul şi l-a caracterizat ca fiind un act foarte grav de cruzime împotriva animalelor. 

Reprezentanţii parcului au declarat că acceptă criticile, şi-au cerut scuze şi au promis că în viitor vor oferi atracţii turistice care să fie pe placul vizitatorilor. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici