VIDEO Simbolul Hollywood a fost vandalizat în cursul nopţii, fiind transformat în Hollyweed

Simbolul Hollywood a fost vandalizat în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, de Anul Nou, fiind transformat în Hollyweed, aparent făcând referire la votul locuitorilor din statul California în favoarea legalizării marijuana, scrie publicaţia Esquire. Simbolul a fost restaurat şi arată din nou Hollywood.

8340 afișări
Imaginea articolului VIDEO Simbolul Hollywood a fost vandalizat în cursul nopţii, fiind transformat în Hollyweed

VIDEO Simbolul Hollywood a fost vandalizat în cursul nopţii, fiind transformat în Hollyweed (Imagine: CBS / Mediafax Arhiva Foto)

Un reprezentant al Departamentului de Poliţie din Los Angeles a declarat pentru CNBC că persoane necunoscute au folosit o prelată pentru a acoperi literele O în aşa fel încât să le transforme în E.

Subiectul a fost intens dezbătut pe reţelele sociale, în special pe Twitter. Semnul a fost reastaurat. Nu există încă nicio informaţie despre făptaş. 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici