VIDEO Teoriile despre călătoria în timp, alimentate de un o imagine: Femeia din anii '30 care vorbeşte la „un telefon mobil”

Cei care cred că este posibilă călătoria în timp au mai multe „dovezi”, foto şi video, cu ajutorul cărora îşi susţin teoria. Una dintre cele mai celebre este femeia care vorbeşte la un „telefon mobil”. Clipul a fost descoperit în 2013, iar în el apare o muncitoare dintr-o fabrică din statul american Massachusetts care iese de la lucru, cândva în anii '30. Femeia pare să vorbească la un dispozitiv pe care îl ţine la ureche.

1421 afișări
Imaginea articolului VIDEO Teoriile despre călătoria în timp, alimentate de un o imagine: Femeia din anii '30 care vorbeşte la „un telefon mobil”

VIDEO Teoriile despre călătoria în timp, alimentate de un o imagine: Femeia din anii '30 care vorbeşte la „un telefon mobil”

Totuşi, mulţi oameni spun că acel obiect este un amplificator pentru auz, disponibil încă din anii '20. Însă adepţii teoriei călătoriei în timp spun că nimeni nimeni din apropierea femeii nu vorbeşte cu ea în acele momente, potrivit go4it.ro.

 


Pentru o listă cu mai multe astfel de incidente vedeţi clipul publicat de canalul The Richest pe YouTube. 

Primul telefon celular, Motorola DynaTAC, a apărut în 1973.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici