VIDEO VIRAL Heineken răspunde la reclama controversată la Pepsi. Oamenii cu puncte de vedere TOTAL DIFERITE, forţaţi să lucreze împreună

Heineken a realizat o reclamă emoţionantă, numită ”Worlds Apart/ Lumi separate”, cu un mesaj social puternic, scrie The Independent.

749 afișări
Imaginea articolului VIDEO VIRAL Heineken răspunde la reclama controversată la Pepsi. Oamenii cu puncte de vedere TOTAL DIFERITE, forţaţi să lucreze împreună

VIDEO VIRAL Heineken răspunde la reclama controversată Pepsi. Oamenii cu puncte de vedere TOTAL DIFERITE, forţaţi să lucreze împreună (Imagine: AFP/ Arhiva Mediafax Foto)

Reclama înfăţişează mai mulţi oameni, care trebuie să colaboreze pentru a rezolva anumite probleme şi să răspundă la o scurtă sesiune de Q&A (Questions and Answers/ Întrebări şi Răspunsuri - n.r.) într-un depozit.

Toţi se înţeleg foarte bine, înainte de a fi difuzate video-uri cu ei, filmate înainte de a se cunoaşte, în care fiecare îşi exprimă viziunile şi gândirea - ce diferă total de cea a persoanelor cu care fac pereche în rezolvarea task-urilor.

Echipele sunt formate intenţionat aşa: o persoană pro feminism şi alta anti feminism, un susţinător al existenţei schimbării climatului şi unul care neagă că există aşa ceva, etc.

După ce rezolvă probleme date, cei doi trebuie să aleagă dacă, împotriva diferenţelor, vor să rămână la o bere şi să îşi discute punctele de vedere.

Reclama poate fi urmărită mai jos:

Despre controversele iscate de reclama Pepsi, puteţi citi aici: Controversă pe tema unei reclame la Pepsi. Videoclipul redă o situaţie din timpul unor proteste anti-rasism.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici