VIDEOCLIP AMUZANT: Un motan şi-a găsit ca partener perfect de scărpinat animalul la care nu s-ar fi gândit nimeni

O familie a postat pe YouTube un scurt videoclip în care au surprins încercările amuzante ale motanului lor de a se scărpina pe spate ajutându-se de un partener mai puţin obişnuit.

5742 afișări
Imaginea articolului VIDEOCLIP AMUZANT: Un motan şi-a găsit ca partener perfect de scărpinat animalul la care nu s-ar fi gândit nimeni

VIDEOCLIP AMUZANT: Un motan şi-a găsit ca partener perfect de scărpinat animalul la care nu s-ar fi gândit nimeni

Chiar dacă poate nimeni nu s-ar fi gândit că un arici ar fi soluţia potrivită pentru un masaj pe spate, o pisică tocmai a demonstrat contrariul. Un clip de 56 de secunde postat pe YouTube arată un motan de rasă blue British shorthair apropiindu-se de un arici care stătea nemişcat şi mângâindu-şi gâtul de ţepii micului mamifer.

.

 

Departe de a arăta că ar fi în durere, motanul British shorthair - votat cea mai populară rasă de pisică de Consiliul iubitorilor de pisici din Marea Britanie (Governing Council of the Cat Fancy) din 2001 - pare să fie foarte încântat de noul partener de scărpinat, ţinând ochii închişi şi rostogolindu-se în jurul ariciului. Deşi ia o pauză de la activitate ca să soarbă o gură de lapte dintr-o farfurie apropiată, felina revine repede la arici ca să se scarpine în continuare pe spate.

De-a lungul videoclipului, stăpânii motanului pot fi auziţi chicotind, dar ariciul rămâne perfect nemişcat pe parcursul tuturor insistenţelor pisicii. Câţiva dintre utilizatorii site-ului YouTube care au comentat videoclipul au dezbătut asupra veridicităţii ariciului, mulţi fiind de părere că poziţia lui fixă se datorează instinctului de a-şi ascunde capul pentru protecţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici