Videoclip semnat de regizorul filmului "La Vie en Rose", cenzurat de postul francez M6

Noul videoclip al cântăreţului Raphaël, "Le vent d'hiver", regizat de Olivier Dahan, cel care a semnat regia filmului "La Vie en Rose", va fi difuzat la posturile TV franceze din 5 martie în două versiuni diferite, din care una cenzurată, din cauza unei scene în care două tinere se sărută.

17 afișări
Imaginea articolului Videoclip semnat de regizorul filmului "La Vie en Rose", cenzurat de postul francez M6

Videoclip semnat de regizorul filmului "La Vie en Rose", cenzurat de postul francez M6

Potrivit site-ului purepeople.com, producătorul lui Dahan, Hervé Humbert, a confirmat faptul că echipa sa a fost constrânsă de M6 să modifice versiunea originală a acestuia, aşa încât în imagini să apară doar Raphaël, cântând cu muzicienii săi într-un autobuz roşu, înconjuraţi de călători de noapte. Această versiune va putea fi difuzată la TV în timpul zilei, în timp ce versiunea care include o lungă scenă a unui sărut între două tinere va putea fi vizionată numai noaptea.

"Am reuşit să ne aranjăm aplicând un dreptunghi pe acest sărut", a spus Humbert, "iar cei care vor vedea clipul ziua îşi vor spune, probabil, că această bandă neagră face parte din clip. Oamenii trebuie să ştie, însă, că această bandă nu se află acolo din întâmplare, ci ea ne-a fost cerută de M6".

Versiunea necenzurată a clipului este disponibilă, însă, pe site-ul cântăreţului (raphael.fm).

Raphael Haroche s-a născut la Boulogne, în suburbia pariziană, dintr-un tată rus, dar de origine marocană, şi o mamă argentiniană, pe 7 noiembrie 1975. Primul său album se intitulează "Hôtel de l'univers", urmat de "La réalité" şi "Caravane", ultimul scos în 2005, şi "Une Nuit au Châtelet", în 2007, cu cântece live.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici