Videoclipul "Rain, Rain" al Loredanei, premiat la Los Angeles

Clipul 3D al Loredanei "Rain, Rain", regizat de Julien Rocher, a fost desemnat cel mai bun videoclip 3D la Festivalul de Muzică şi Film 3D de la Los Angeles, informează MediaPro Music.

457 afișări
Imaginea articolului Videoclipul "Rain, Rain" al Loredanei, premiat la Los Angeles

Videoclipul "Rain, Rain" al Loredanei, premiat la Los Angeles

Videoclipul "Rain, Rain" a fost selectat în competiţiile a trei festivaluri de film internaţionale, iar aceasta este prima distincţie.

Cel mai mare "Festival de Muzică şi Film 3D" a avut loc în perioada 22 - 25 septembrie la Hollywood, California. Juriul, prezidat de Christopher Crescitelli, a anunţat câştigătorii în faţa unui public larg, prezent la gala de închidere a festivalului.

"Încercăm să ne menţinem fresh, relevanţi şi demni de a reprezenta comunitatea 3D. Am demonstrat şi în acest an prin selecţia realizată prezenţa unor adevărate spectacole de modă inovatoare, comedie, precum şi prezenţa unor uimitoarele spectacole vizual-muzicale. Vă puteţi aştepta la mai mult pentru anul viitor pe măsură ce noi ne propunem să evoluăm", a declarat Crescitelli.

Videoclipul 3D "Rain, Rain" a fost regizat de francezul Julien Rocher, cu care Loredana a colaborat şi la videoclipul "Like A Rock Star". Totodată, animaţia 3D este semnată de celebrul Pitof (Jean Christophe Comar), regizorul faimosului "Catwoman", un maestru în industria efectelor vizuale printre operele sale numărându-se filme precum "Alien", "Astérix et Obélix contre César/ Asterix si Obelix contra lui Cezar", "Delicatessen" etc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici