Videoclipul sexy care nu trebuia să fie făcut public. Ce vedetă apare în imagini - VIDEO

Starleta americană Kim Kardashian, care a devenit celebră datorită unui reality show în care apare alături de familia ei, şi-a încercat norocul şi în muzică.

18979 afișări
Imaginea articolului Videoclipul sexy care nu trebuia să fie făcut public. Ce vedetă apare în imagini - VIDEO

Videoclipul sexy care nu trebuia să fie făcut public. Ce vedetă apare în imagini

Piesa pe care Kim a lansat-o în decembrie 2010, "Jam - Turn it Up", a fost un eşec de la început, însă acum a apărut pe internet un videoclip al acesteia, scrie dailymail.co.uk.

Videoclipul, care se pare că a fost filmat pentru eventualitatea în care piesa avea succes, nu trebuia să fie lansat.

În imagini Kim Kardashian îşi arată faimoasele forme, fiind îmbrăcată doar într-o pereche de pantaloni extrem de scurţi şi un maieu. Vedeta în vârstă de 30 de ani apare într-o cameră întunecată şi face mişcări lascive în timp ce cântă.

Un fragment din videoclip o arată pe starletă purtând o pereche de ochelari de soare gen aviator, cu buzele rujate cu ruj roşu aprins.

Se pare că vedeta este deranjată de apariţia online a videoclipului, despre care sora ei, Khloe, a declarat că nu trebuia să fie cunoscut publicului.

"A fost ceva ce a vrut să facă pentru ea, pentru distracţie. Videoclipul nu trebuia să fie făcut public", a declarat Khloe Kardashian.

Aceasta nu este pentru prima dată când un videoclip în care apare vedeta devine cunoscut fără voia sa. În 2007, Kim Kardashian a fost protagonista unui scandal în urma apariţiei unei casete porno filmată alături de fostul ei iubit, Ray J.

Kim Kardashian s-a căsătorit luna aceasta cu Kris Humphries, vedetă a baschetului american, la petrecerea de nuntă fiiind invitate celebrităţi precum Eva Longoria, Lindsay Lohan şi Avril Lavigne. Drepturile exclusive asupra imaginilor de la nuntă au fost achiziţionate de revista People, pentru 1,5 milioane de dolari, potrivit unor surse apropiate cuplului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici