Vila din Los Angeles a rapperului Chris Brown, jefuită de o bandă de hoţi înarmaţi - VIDEO

Vila pe care rapperul Chris Brown o deţine în Los Angeles a fost jefuită de o bandă de hoţi mascaţi şi înarmaţi, la primele ore ale dimineţii de miercuri, informează contactmusic.com.

344 afișări
Imaginea articolului Vila din Los Angeles a rapperului Chris Brown, jefuită de o bandă de hoţi înarmaţi - VIDEO

Vila din Los Angeles a rapperului Chris Brown, jefuită de o bandă de hoţi înarmaţi (Foto: Arhiva Mediafax Foto)

Hoţii au sechestrat-o şi au încuiat-o într-un dulap pe mătuşa cântăreţului, care era singură în reşedinţă la ora producerii jafului. În urmă cu doar două luni, aceeaşi vilă a rapperului Chris Brown a fost spartă de o admiratoare care îl urmărea cu insistenţă pe cântăreţ.

Postul de radio KTLA 5 din Los Angeles a anunţat, miercuri, că vila pe care artistul o deţine în San Fernando Valley a fost spartă în jurul orei locale 02.00, de trei bărbaţi care aveau arme de foc asupra lor şi care au reuşit să treacă de sistemul de supraveghere al reşedinţei, alcătuit din 16 camere video. Ei au furat un telefon mobil, un laptop şi o anumită sumă de bani, potrivit poliţiei locale.

În timpul spargerii, mătuşa rapperului Chris Brown a fost imobilizată şi încuiată într-un dulap. Atunci când a reuşit să iasă, mătuşa artistului a telefonat la poliţie pentru a raporta incidentul. Ea spune că atacatorii au fost trei bărbaţi de culoare, care au purtat măşti în timpul atacului.

Ei au forţat-o sub ameninţarea unor arme de foc să intre într-un dulap şi apoi au devalizat întreaga reşedinţă. Site-ul TMZ.com afirmă că jaful a fost comis de persoane care ştiau că proprietatea era deţinută de Chris Brown şi erau conştienţi de faptul că artistul nu se afla în vilă în acel moment. Rapperul, în vârstă de 26 de ani, care a achiziţionat această proprietate în luna mai, a ajuns acasă în jurul orei locale 04.00.

Tot în luna mai, o femeie în vârstă de 21 de ani, Amira Kodcia Ayeb, a reuşit să pătrundă în acea vilă şi a fost descoperită de artist. Admiratoarea a fost acuzată de spargere de locuinţe, vandalism şi hărţuire şi a pledat vinovată la toate cele trei capete de acuzare în cadrul unui proces care se află în desfăşurare.

Chris Brown este autorul pieselor de succes "Kiss Kiss" şi "Run It". Cel de-al cincilea album din cariera sa se intitulează "Fortune", a fost lansat în 2012 şi i-a adus artistului american singurul său premiu Grammy din 12 nominalizări. În 2014 a lansat un nou disc, "X", iar pe 20 februarie 2015 a lansat albumul "Fan of a Fan: The Album", în colaborare cu artistul Tyga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici