VIRAL Cum se relaxează aricii. Videoclipul vizualizat de peste 5 milioane de oameni

Un arici prietenos face deliciul internauţilor. Videoclipul a ajuns viral. Animalul adorabil este masat pe burtă de stăpânul său. Videoclipul are peste 5 milioane de vizualizări.

1873 afișări
Imaginea articolului VIRAL Cum se relaxează aricii. Videoclipul vizualizat de peste 5 milioane de oameni

VIRAL Cum se relaxează aricii (Imagine: Instagram)

Reţeta perfectă pentru relaxare: Se ia un arici prietenos, se masează cu tandreţe pe burtă, în timp muzică de jazz curge pe fundal şi se obţine o stare zen, de relaxare totală.

Ariciul răsfăţat a fost filmat de către proprietarul său. La un moment dat acesta îşi întinde picioruşele frontale relaxându-se pe prosopul pufos.

La un moment dat se poate vedea cum ariciul îşi lasă capul pe spate şi îşi închide ochii, savurând fiecare secundă a masajului.

 

Videoclipul a ajuns viral pe internet, fiind vizualizat de peste 5 milioane de persoane, iar utilizatorii au remarcat şi au apreciat drăgălăşenia animalului de companie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici