Visele devin realitate: maşina zburătoare din Japonia

  • O companie din Japonia vrea să lanseze o maşină zburătoare
  • SkyDrive a început în 2012 drept un proiect de voluntariat numit Cartivator
  • Printre investitori se află Toyota, Panasonic şi producătorul de jocuri video Bandai Namco
1336 afișări
Imaginea articolului Visele devin realitate: maşina zburătoare din Japonia

Visele devin realitate: maşina zburătoare din Japonia

Filmele SF de odinoară devin realitate.

 
Skydrive Inc a zburat de probă o maşină zburătoare cu un om la bord, sperând ca oamenii să aibă încredere în noua invenţie şi s-o folosească.
 
Compania vrea să introducă ingenioasa creaţie pe piaţă până în 2023, însă momentan se luptă cu aprobările pentru sistemele de siguranţă.
 
De ce ai vrea un eVTOL în loc de avioane şi elicoptere? Pentru că oferă călătorii personale rapide şi uşoare. În plus, elimină problemele aeroporturilor şi ambuteiajelor, precum şi costul angajării piloţilor, deoarece ar putea zbura automat.
 
Serviciile sunt destinate de început întreprinderilor, iar utilizarea comercială este estimată pentru anul 2030.
 
Cu toate acestea, eVTOL-ul ar putea fi folosit ca taxi în Osaka şi Tokyo.
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici