Visul oricărui angajat: Motivul amuzant pentru care mai multe persoane nu au reuşit să intre, timp de două zile, în birou/ Cazul a devenit VIRAL | VIDEO

De câţi colegi este nevoie pentru a deschide o uşă? Destul de mulţi se pare, după cum au aflat angajaţii unei firme săptămâna aceasta. Mai mulţi lucrători a unei firme din Washington DC, SUA, s-au întors la birou după weekend doar ca să observe că nu pot intra în sediu. O umbrelă bloca uşa de la intrare, scrie The Guardian.

7431 afișări
Imaginea articolului Visul oricărui angajat: Motivul amuzant pentru care mai multe persoane nu au reuşit să intre, timp de două zile, în birou/ Cazul a devenit VIRAL | VIDEO

Cazul a devenit VIRAL | VIDEO

Neeraj Agrawal, un purtător de cuvânt al companiei, a publicat pe platforma de micro-blogging Twitter o fotografie care explica incidentul, postarea devenind în scurt timp virală.

În timp ce fotografia era distribuită, zeci de utilizatori ai platformei de socializare încercau să ofere sfaturi angajaţilor pentru a debloca uşa. Din păcate, niciuna dintre sugestiile primite pe Twitter nu a funcţionat, a spus Mike Ponticelli, un angajat al firmei.

„Două cuiere au fost pierdute în această bătălie”, a declarat Ponticelli. „Am apreciat toate ideile primite pe Twitter, dar am încercat absolut orice şi nimic nu a funcţionat”, a adăugat acesta. 

Ponticelli, împreună cu cei trei colegi ai săi, au fost „închişi” în afara sediului timp de peste două zile, aceştia folosind la comun un încărcător pentru computer şi privind cu jind la birourile lor din spatele uşilor de sticlă. 

În cele din urmă, un inginer a ajuns la sediul companiei, acesta găurind tavanul cu o bormaşină şi folosind sârmă pentru a ridica umbrela din faţa uşii, transmite The Guardian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici