"Viva la noche, viva loca Mamaia" - refrenul melodiei pe care o va cânta Radu Mazăre împreună cu Loredana şi rapperul Chimie

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a anunţat, miercuri, că va interpreta, împreună cu Loredana şi cu un rapper constănţean, o melodie dedicată staţiunii Mamaia, care va fi lansată "până în 15 aprilie", iar videoclipul va fi realizat de 1 Mai.

1409 afișări
Imaginea articolului "Viva la noche, viva loca Mamaia" - refrenul melodiei pe care o va cânta Radu Mazăre împreună cu Loredana şi rapperul Chimie

Rapperul Chimie şi Radu Mazăre (Imagine: Gelu Stramboaia/Mediafax Foto)

Radu Mazăre a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că a avut discuţii cu mai mulţi artişti pentru realizarea acestui proiect şi în cele din urmă s-a înţeles cu Loredana.

"Mă chinui de astă vara să găsesc pe cineva cu care să scoatem un hit despre Mamaia. Am discutat cu mai mulţi artişti, n-are sens să îi amintesc acum, cert este că m-am înţeles la perfecţiune cu Loredana, care este o foarte bună artistă, foarte profesionistă şi extraordinar de expansivă şi de pozitivă. E adevărat, ca toţi artiştii, puţin aşa într-o ureche, dar probabil aşa spun şi de mine. Şi am şi găsit o piesă şi va fi în trei: Loredana, cu mine şi cu Chimie. Chimie este un cântăreţ în plină ascensiune, Loredana l-a adus că ea e în această lume şi care va face partea vorbită, de hip-hop. Ea aşa mi-a spus: «am un băiat, un rapper underground din Constanţa care se potriveşte perfect». Şi garantat vă spun că va fi un hit", a afirmat Radu Mazăre.

Primarul a mai spus că piesa va fi lansată "până pe 15 aprilie", iar de 1 Mai va fi realizat videoclipul.

"Piesa va fi lansat până pe 15 aprilie. De 1 Mai va fi deja în vogă, de 1 Mai se vor urca cu toţii pe mese în cluburi, dansând pe acest hit şi tot pe 1 Mai filmăm şi clipul. Voi fi partea vorbită împreună cu Chimie. Pot să vă spun o parte din refren: Viva la noche, viva loca Mamaia", a declarat Mazăre.

El a precizat că piesa este realizată de un compozitor străin, prieten cu Loredana, şi că nu are deocamdată un titlu.

În luna decembrie 2012, Radu Mazăre declara că se ocupă de un proiect muzical pentru că vrea ca de 1 Mai 2013 "Mamaia să aibă un hit care să rupă radiourile şi toate cluburile".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici