Vizită controversată a lui Steven Mnuchin cu un avion oficial, vizată de o investigaţie. Călătoria a inclus vizionarea eclipsei solare

Biroul de audit al Departamentului american al Trezoreriei verifică modul în care secretarul Steven Mnuchin şi soţia acestuia, Louise Linton, s-au deplasat în statul Kentucky, pe fondul criticilor că ar fi utilizat un avion oficial pentru o călătorie care a inclus vizionarea eclipsei solare.

1415 afișări
Imaginea articolului Vizită controversată a lui Steven Mnuchin cu un avion oficial, vizată de o investigaţie. Călătoria a inclus vizionarea eclipsei solare

Vizită controversată a lui Steven Mnuchin cu un avion oficial, vizată de o investigaţie

"Verificăm circumstanţele efectuării zborului secretarului Trezoreriei, pe 21 august, pentru a stabili dacă au fost respectate toate regulamentele pentru deplasări, regulile etice şi procedurile", a declarat Rich Delmar, un reprezentant al Oficiului Inspectorului Departamentului Trezoreriei, citat de cotidianul The Washington Post.

"Când verificările se vor încheia, vom formula recomandări oficialilor responsabili, în conformitate cu procedurile", a precizat Delmar.

Steven Mnuchin şi soţia sa, Louise Linton, s-au deplasat săptămâna trecută în Louisville şi Fort Knox, în statul Kentucky. Deplasarea a atras critici după ce Louise Linton a postat o fotografie pe Instagram în care era surprinsă coborând dintr-un avion oficial.

Oficiali de la Departamentul Trezoreriei argumentează că vizita lui Steven Mnuchin a fost una de tip "oficial".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici