VIZITĂ SURPRIZĂ. "Trebuie să-mi întâlnesc regina azi!" Ariana Grande a vizitat la spital copiii care au fost răniţi la concertul său din Manchester Arena - GALERIE FOTO, VIDEO

Ariana Grande le-a făcut o vizită surpriză la spital fanilor ei grav răniţi în atacul terorist din 22 mai, relatează The Telegraph. 22 de persoane au murit şi 119 au fost rănite în atentatul de la Manchester Arena după concertul artistei.

2149 afișări
Imaginea articolului VIZITĂ SURPRIZĂ. "Trebuie să-mi întâlnesc regina azi!" Ariana Grande a vizitat la spital copiii care au fost răniţi la concertul său din Manchester Arena - GALERIE FOTO, VIDEO

VIZITĂ SURPRIZĂ. "Trebuie să-mi întâlnesc regina azi!" Ariana Grande a vizitat la spital copiii care au fost răniţi la concertul său din Manchester Arena (Imagine: Daily Mail)

VEZI MAI JOS GALERIA FOTO

Ariana Grande se află la Manchester pentru concertul "One Love" care va avea loc duminică în beneficiul victimelor tragediei şi familiilor acetora. Organizatorii se aşteaptă ca suma strânsă să fie în jur de două milioane de lire sterline. Biletele au fost puse în vânzare joi şi au fost epuizate în doar şase minute. Cei care au participat la concertul de pe 22 mai au dreptul la bilete gratuite pentru acest eveniment, transmite Daily Mail.

Alături de Ariana Grande, pentru acest concert caritabil, pe scena de la stadionul de cricket Old Trafford vor mai urca Justin Bieber, Black Eyed Peas, Coldplay, Miley Cyrus, Niall Horan, Little Mix, Katy Perry, Take That, Usher, Pharrell Williams şi Robbie Williams.

Printre copiii vizitaţi de artistă este şi Jaden Farrel-Mann, în vârstă de zece ani, care a suferit fracturi la ambele picioare şi a fost rănită de şrapnel în urma atacului. Micuţa a suferit două intervenţii chirurgicale.

Şi Evie Mills, în vârstă de 14 ani, a stat de vorbă cu idolul său. Evie a fost vizitată şi de Regina Elisabeta, la doar câteva zile după atac.

"Mă voi reîntoarce în incredibilul oraş curajos Manchester pentru a petrece timp cu fanii mei şi pentru a susţine un concert de caritate în onoarea victimelor şi a familiilor lor", anunţaAriana Grande, într-un mesaj pe Instagram, la sfârşitul lunii mai.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici