Vlădescu: Cea mai mare nebunie a fost să fug cu Irina Boureanu

Fostul ministru de Finanţe Sebastian Vlădescu a vorbit într-un interviu pentru CANCAN despre viaţa lui personală şi despre aventurile sale amoroase.

1003 afișări
Imaginea articolului Vlădescu: Cea mai mare nebunie a fost să fug cu Irina Boureanu

Vlădescu: Cea mai mare nebunie a fost să fug cu Irina Boureanu (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Are 52 de ani şi reputaţia unui mare cuceritor. Sebastian Vlădescu iubeşte de la 11 ani, dar spune despre femeile din viaţa lui că sunt o întâmplare.

Respinge categoric acuzaţia că fură soţiile altora, dar recunoaşte că nebunia cea mai mare pe care a făcut-o a fost atunci când a fugit de-acasă (în 2004) cu soţia deputatului PD-L Cristian Boureanu.

Relaţia cu Irina n-a rezistat, iar soţul încornorat a făcut pace cu el. Unii îl descriu pe fostul ministru de Finanţe drept un om inteligent, seducător, dar ciufut, căpos şi neascultător, alţii îl consideră o lichea politică. Este, fără îndoială, un bărbat elegant, versat, mare amator de trabucuri şi ceasuri. Născut într-o familie modestă şi crescut doar de mamă, Vlădescu şi-a depăşit condiţia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici