Vladimir Putin a primit cadou de ziua sa un pui de tigru

Premierul rus Vladimir Putin, care şi-a sărbătorit cea de a 56-a aniversare marţi, a primit cadou un pui de tigru (femelă) în vârstă de două luni, pe care a prezentat-o vineri în faţa camerelor de filmat.

28 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin a primit cadou de ziua sa un pui de tigru

Vladimir Putin a primit cadou de ziua sa un pui de tigru

"Nu ţipaţi, nu faceţi zgomot (...) ssst, ssst", murmura acesta prezentând animalul jurnaliştilor convocaţi special la reşedinţa sa din Novo Ogarevo, în apropiere de Moscova.

Mulţumit de efectul acestuia, Putin a mângâiat animalul care era aşezat într-un coş.

Fostul preşedinte nu a precizat cine i-a făcut acest cadou. "Va trebui să trăiască în condiţii normale. Va trebui încredinţată unei grădini zoologice", a precizat el.

Înaintea acestui episod, Putin a făcut senzaţie trăgând cu o armă cu tranchilizante asupra unui tigru pentru a apăra o echipă de televiziune, în timpul unei vizite într-o rezervaţie naturală.

Obişnuit cu ipostaze dure în timpul mandatelor prezidenţiale (2000-2008), apărând în uniformă de pilot sau la bustul gol, cu puşca în mână, în timpul unei partide de vânătoare, Putin pare acum să adopte un nou registru, pozând în momente mai tandre.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici