Vladimir Putin ar fi tatăl unei fetiţe născute de Alina Kabaeva într-o clinică elveţiană. REACŢIA Kremlinului

Vladimir Putin ar fi tatăl unei fetiţe născute de către Alina Kabaeva într-o clinică din cantonul elveţian Ticino, scrie presa elveţiană, relatează cotidianul regional Tribune de la Genève (TDG) în pagina electronică.

10076 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin ar fi tatăl unei fetiţe născute de Alina Kabaeva într-o clinică elveţiană. REACŢIA Kremlinului

Vladimir Putin ar fi tatăl unei fetiţe născute de Alina Kabaeva într-o clinică elveţiană. REACŢIA Kremlinului (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Zvonurile cu privire la faptul că preşedintele rus a devenit tată par să se confirme tot mai mult, scrie ziarul, care citează publicaţia locală Corriere del Ticino, potrivit căreia partenera liderului rus Alina Kabaeva ar fi născut o fetiţă la clinica Sant'Anna, în cantonul Ticino, potrivit tabloidului Blick, care a lansat informaţia vineri.

Potrivit postului de televiziune RSI din Ticino, cuplul ar fi rezervat două camere la spital. Una pentru Alina, cealaltă pentru gărzile de corp.

Micuţa ar fi fost născută săptămâna trecută, imediat după sosirea cuplului, scrie Ticinonews, care adaugă că Putin ar fi prieten cu un medic ginecolog de la clinică. Inclusiv foarte serioasa publicaţie Neue Zürcher Zeitung scrie despre eveniment, precizând că personalul medical a fost suplimentat cu această ocazie, notează TDG.

Presa rusă se întreba unde se afla Putin, care a apărut ultima dată în public pe 5 martie, când l-a primit pe premierul italian Matteo Renzi, venit să obţină ajutorul Moscovei în dosarul libian.

Clinica Sant'Anna, care face parte din Genolier Swiss Medical Network, nu ar fi la primul oaspete de marcă. În 2009, ea a găzduit-o pe fiica fostului premier italian Silvio Berlusconi, Barbara, care l-a născut pe micuţul Edoardo. De altfel, instituţia s-a specializat într-o clientelă rusă, notează TDG.

- Kremlinul dezminte

Kremlinul a dezminţit categoric, vineri, zvonurile preluate de presa europeană despre naşterea unui copi al preşedintelui rus.

"Informaţiile despre naşterea unui bebeluş al cărui tată este Vladimir Putin sunt false", a declarat Dmitri Peskov, un purtător de cuvânt al Kremlinului, citat de agenţia RIA Novosti.

"Am de gând să mă adresez persoanelor cu bani să organizeze un concurs pentru cea mai bună farsă jurnalistică", a declarat Peskov ironic pentru versiunea rusă a revistei Forbes.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici