VOCEA ROMÂNIEI, sezonul 3, a doua ediţie LIVE: Ce concurenţi merg mai departe - VIDEO

Săptămâna trecută am ascultat voci superbe şi am văzut ce concurenţi ştiu să facă show. Sâmbătă seara, "Vocea României" a revenit cu cea de-a doua ediţie LIVE din acest sezon şi ca de obicei, publicul a ales cine merge mai departe.

3949 afișări
Imaginea articolului VOCEA ROMÂNIEI, sezonul 3, a doua ediţie LIVE: Ce concurenţi merg mai departe - VIDEO

VOCEA ROMÂNIEI, sezonul 3, a doua ediţie LIVE: Ce concurenţi continuă concursul - VIDEO

Echipa Brenciu

Primul salvat de voturile publicului a fost Mihai Chiţu.

Vezi cum a cântat Mihai Chiţu

Brenciu a decis ca Florin Ilinca şi Arpi Torok să părăsească concursul. Georgia Dascălu a fost aleasă să continue competiţia.

Vezi cum a cântat Georgia Dacălu

Echipa Loredanei

Marius Marin a fost salvat de voturile telespectatorilor.

Vezi cum a cântat Marius Marin

Loredana a ales ca Kinga Farcas şi Andrei Chermeleu să plece acasă, iar Muneer să meargă mai departe.

Vezi cum a cântat Muneer

Echipa Smiley

Telespectatorii au decis ca Adrian Nour să participe în continuare la Vocea României.

Vezi cum a cântat Adrian Nour

George Secioreanu şi Nicoleta Ţicală au fost desemnaţi să părăsească concursul, iar Smiley a ales-o pe  Stella Aniţa pentru a continua competiţia.

Vezi cum a cântat Stella

Echipa Moga

Voturile publicului au mers la Sânziana Nicolae.

Vezi cum a cântat Sânziana

Moga a hotărât ca Elena Şalaru şi Angelo Simonică să părăsească scena de la Vocea României, iar Felix Burduşa să continue.

Vezi cum a cântat Felix Burduşa

Concurenţi “antrenaţi” pentru spectacol, piese alese pe sprânceană, invitaţi speciali şi surprize pe cinste, de toate au avut parte cei care au stat cu ochii pe Vocea Romaniei, la ProTV. Dacă în show-ul din 1 Decembrie, antrenorul Moga a trecut în postura de entertainer alături de What’s Up, Shift şi echipa DeMoga, cu care a cântat în premieră piesa “La mulţi ani”, în această ediţie a emisiunii, Julie Mayaya, deţinătoarea en-titre a trofeului, a revenit pe scena care a consacrat-o.

Săptămâna trecută, jumătate dintre concurenţi au trăit pe propria piele emoţiile primului show live la Vocea României. Spiritele s-au încins, tensiunea a răzbătut dincolo de micile ecrane, iar momentele artistice au depăşit orice aşteptări.

Emisiunea VOCEA ROMÂNIEI este susţinută de Cosmote.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici