Vrei o rochie la fel ca cea purtată de Pippa Middleton la nunta regală? Cât costă şi de unde o poţi cumpăra - FOTO

Rochia pe care Pippa Middleton a purtat-o la nunta surorii sale, Kate, cu prinţul William, va putea fi purtată de orice femeie, fiind lansată de un lanţ de magazine.

1133 afișări
Imaginea articolului Vrei o rochie la fel ca cea purtată de Pippa Middleton la nunta regală? Cât costă şi de unde o poţi cumpăra - FOTO

Pippa Middleton (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În prezent, modelul rochiei pe care Pippa a purtat-o la nunta surorii sale este cel mai cerut în atelierele de croitorie, însă pentru a fi purtată de către mirese, scrie dailymail.co.uk.

Datorită cererii, lanţul de magazine Debenhams va lansa propria colecţie destinată nunţilor, cu o categorie specială pentru Pippa Middleton şi ţinutele ei.

Preţul unei rochii albe precum cea purtată de Pippa este în magazin de 170 de lire (195 de euro), în timp ce rochia originală, creată de casa Alexander McQueen, a costat 20.000 de lire (aproape 30.000 de euro).

Cererea este atât de mare încât compania a decis crearea unei liste de aşteptare, pentru a le permite clientelor să rezerve obiectele vestimentare până la lansarea oficială, care va avea loc în cursul acestui an.

Dehenhams va comercializa şi o versiune a rochiei verzi pe care Pippa a purtat-o la recepţia de seară de la Palatul Buckingham. Preţul acestei rochii va fi de 99 de lire (113 euro).

Nici ducesa de Cambridge nu a fost uitată de designerii companiei, care au creat o rochie neagră asemănătoare cu cea purtată la nunta cu William.

Pippa, pe numele real Philippa Middleton, a devenit preferata presei după nunta surorii sale cu prinţul William. Tânăra în vârstă de 27 de ani a făcut senzaţie în timpul nunţii, devenind peste noapte cea mai dorită domnişoară din Marea Britanie . Ea se ocupă cu organizarea de evenimente şi petreceri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici