Vrei un Crăciun liniştit? Află aici cum scapi de soacră

Un lanţ hotelier din Marea Britanie a lansat, marţi, o iniţiativă tarifară prin care doreşte să limiteze nivelul stresului de Crăciun, provocat de numeroasele şi obositoarele pregătiri pentru această sărbătoare tradiţională, oferind reduceri substanţiale pentru cazarea soacrelor.

45 afișări
Imaginea articolului Vrei un Crăciun liniştit? Află aici cum scapi de soacră

Vrei un Crăciun liniştit? Află aici cum scapi de soacră

Familiile care doresc să dezamorseze eventualele tensiuni din casă în timpul acestei perioade festive au posibilitatea de a-şi expedia soacrele la un hotel care practică o reducere de 25% a tarifelor pentru camere.

Această reducere va fi aplicată în perioada 23 - 29 decembrie în cele 194 de hoteluri Holiday Inn şi Holiday Inn Express din Marea Britanie.

"Crăciunul poate fi o perioadă extrem de solicitantă, în special pentru familia care trebuie să organizeze petrecerea şi cina de Crăciun, iar riscul de apariţie a unor dispute este de cinci ori mai mari" decât în celelalte perioade ale anului, a explicat Kirsten Gronning, specialist în relaţii interumane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici