Walk of Fame, supus unor lucrări de restaurare

Celebrul Walk of Fame, care reuneşte stelele cu numele celor mai importante celebrităţi din showbiz, este în căutare de sponsori pentru lucrările de restaurare de care acesta are nevoie, estimate la o sumă de 4 milioane de dolari, a anunţat Camera de Comerţ a Hollywoodului.

20 afișări
Imaginea articolului Walk of Fame, supus unor lucrări de restaurare

Walk of Fame, supus unor lucrări de restaurare

Dintre cele 2.365 de stele găzduite de Walk of Fame, circa 800 sunt considerate a fi într-o stare proastă sau foarte proastă, conform precizărilor reprezentanţilor Camerei de Comerţ a Hollywoodului, cea care are în grijă celebra alee. Aceştia au adăugat că stelele urmează să fie înlocuite până în 2010, data împlinirii a 50 de ani de la inaugurare.

"Fondatorii Walk of Fame nu şi-au putut imagina că realizarea unui trotuar cu stele va deveni o atracţie de primă mână, care atrage milioane de vizitatori din întreaga lume pe tot parcursul anului", a explicat Leron Gubler, preşedintele Camerei de Comerţ a Hollywoodului.

Până la ora actuală, o marcă de vodcă a anunţat că va participa cu bani la restaurarea aleii, nefiind precizată suma, fapt care îi permite să aibă o stea pe Walk of Fame.

Walk of Fame este o alee de pe Hollywood Boulevard care reuneşte stele roz cu numele unor celebrităţi din lumea muzicii, filmelor, televiziunii şi din alte zone ale divertismentului. Pentru celebrităţi, o astfel de stea reprezintă o mărturie care rămâne peste ani, milioane de turişti ce vizitează Hollywoodul vizitând anual celebrul bulevard.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici