Warren Buffett a înregistrat o melodie, care va fi postată online în China

Magnatul american Warren Buffett a înregistrat o melodie, care va fi postată online în China, cu prilejul celebrării Anului Nou chinezesc, potrivit CNN, care citează agenţia de presă Xinhua.

153 afișări
Imaginea articolului Warren Buffett a înregistrat o melodie, care va fi postată online în China

Warren Buffett (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Wang Pingjiu, producător executiv al China Network Television, a spus că înregistrarea video îl prezintă pe Warren Buffett cântând şi acompaniindu-se la chitară.

"Ştim cu toţii că Buffett este bun la investiţii, dar doar câţiva ştiu că el se pricepe foarte bine şi la cântat", a mai spus Wang Pingjiu.

El nu a dezvăluit însă care este melodia pe care o interpretează Warren Buffett.

Înregistrarea făcută de Warren Buffett va fi difuzată în cadrul ediţiei din acest an a Spring Festival, unul dintre cele mai importante evenimente culturale din China.

Warren Buffett este cunoscut şi pentru pasiunea sa pentru ukulele (chitară de dimensiuni reduse, cu patru coarde, originară din Hawaii, folosită în formaţiile de jaz, n.r.), instrument la care a cântat în 2007 la adunarea anuală a acţionarilor Berkshire Hathaway, companie pe care magnatul american o conduce.

Buffett şi-a demonstrat calităţile muzicale şi în 2010, pentru compania sa de asigurări Geico. Atunci, Buffett a jucat rolul lui Axl Rose, solistul trupei Guns N' Roses.

Anul Noul chinezesc este celebrat cândva între 17 ianuarie şi 19 februarie, când este Lună Nouă - "Yuan Tan". El este sărbătorit de chinezii din întreaga lume prin procesiuni pe stradă, unde sunt aprinse mii de lanterne. Chinezii cred că spiritele rele sunt peste tot în acea perioadă, aşa că aprind artificii pentru a le îndepărta. Uneori, ei îşi sigilează ferestrele şi uşile cu hârtie, pentru a nu lăsa spiritele malefice să pătrundă în casă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici