Wayne Rooney şi-a "vândut" nunta cu 3,3 milioane de euro

Fotbalistul echipei Manchester United, Wayne Rooney, şi logodnica sa Coleen McLaughlin au vândut cu 2,5 milioane de lire sterline (3,3 milioane de euro) drepturile de imagine privind nunta lor, care va avea loc în această vară.

2 afișări
Imaginea articolului Wayne Rooney şi-a "vândut" nunta cu 3,3 milioane de euro

Wayne Rooney şi-a "vândut" nunta cu 3,3 milioane de euro

Această sumă reprezintă o cifră record, depăşind cele două milioane de lire sterline plătite cuplului Liz Hurley-Arun Nayar în martie 2007, informează The People.

The People nu precizează numele companiei care a obţinut drepturile privind nunta lui Rooney, însă notează că aceasta se aşteaptă să câştige în urma acestei înţelegeri de două ori mai mult decât a plătit.

Wayne Rooney şi Coleen McLaughlin au început să facă planuri de nuntă după ce naţionala Angliei a ratat calificarea la Campionatul European. Pentru a alege locul unde va avea loc nunta, McLaughlin a vizitat mai multe castele din Anglia şi Irlanda, dar este posibil ca cei doi să opteze pentru Paris sau pentru Italia.

Fotbalistul şi logodnica sa ar putea dona o parte din suma obţinută din drepturile de imagine privind nunta lor unei fundaţii pentru copii.

Rooney are un salariu săptămânal de 100.000 de lire sterline, însă el mai câştigă câteva milioane de lire sterline din contracte de sponsorizare. Coleen McLaughlin a scris o carte care a devenit best-seller, a filmat un DVD de fitness, face reclamă pentru o firmă şi are propriul parfum. În prezent, ea are şi o emisiune la postul ITV2.

Wayne Rooney şi Coleen McLaughlin s-au cunoscut în 1998 şi au început să aibă o relaţie în 2001, când aveau 14 ani. Doi ani mai târziu, Rooney a cerut-o de soţie pe tânără, căreia i-a oferit un inel de logondă în valoare de 25.000 de lire sterline.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici