Whitney Houston, dată în judecată de mama ei vitregă

Whitney Houston a fost dată în judecată de mama ei vitregă, Barbara Houston, din cauza unei poliţe de asigurare de viaţă în valoare de 1 milion de dolari, moştenită de la tatăl cântăreţei, decedat în 2003, informează bbc.co.uk.

17 afișări
Imaginea articolului Whitney Houston, dată în judecată de mama ei vitregă

Whitney Houston, dată în judecată de mama ei vitregă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Barbara Houston susţine că celebra artistă ar fi trebuit să folosească din această poliţă de asigurare suma de 723.000 de dolari pentru a plăti ipoteca locuinţei tatălui ei.

Mama vitregă a cântăreţei, care locuieşte în continuare în acea casă, adaugă că diferenţa de bani ar trebui să îi revină ei.

În documentele legale depuse la tribunalul din Newark, din New Jersey, Barbara Houston mai declară că Whitney Houston a păstrat în mod ilegal suma din această poliţă de asigurare lăsată moştenire de tatăl său.

Avocaţii celor două părţi au refuzat să comenteze acest caz.

Whitney Houston, care s-a bucurat de un succes enorm în anii 1980, datorită hiturilor "I Wanna Dance With Somebody" şi "I Will Always Love You", nu a mai lansat un album de studio din anul 2003, dar surse apropiate au declarat că celebra cântăreaţă lucrează în prezent la un nou material, ce va fi lansat în 2009.

Whitney Houston are în palmares 26 de premii American Music şi şase premii Grammy.

Ea a realizat şi o performanţă încă neegalată, aceea de a se afla de şapte ori consecutiv pe primul loc în topurile de vânzări din Statele Unite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici