Whitney Houston şi-a lăsat întreaga avere fiicei sale, Bobbi Kristina

Cântăreaţa Whitney Houston, decedată pe 11 februarie, în California, şi-a lăsat întreaga avere fiicei sale, Bobbi Kristina, în vârstă de 19 ani, potrivit testamentului artistei, ale cărui clauze au fost dezvăluite, miercuri, în presa americană.

607 afișări
Imaginea articolului Whitney Houston şi-a lăsat întreaga avere fiicei sale, Bobbi Kristina

Whitney Houston şi-a lăsat întreaga avere fiicei sale, Bobbi Kristina (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Testamentul cântăreţei americane nu menţionează bunuri specifice, ci precizează doar faptul că toate articolele vestimentare, obiectele de mobilier, bunurile personale, bijuteriile şi automobilele artistei vor reveni copiilor acesteia, informează accesshollywood.com.

Bobbi Kristina este singurul copil al cântăreţei Whitney Houston.

Informaţia a fost făcută publică în premieră, miercuri, de Inside Edition. Testamentul artistei a fost redactat în Atlanta.

Banii cântăreţei vor fi plasaţi într-un fond special. Bobbi Kristina va primi o parte din aceşti bani la împlinirea vârstei de 21 de ani, o parte mai consistentă după ce va împlini 25 de ani, urmând să deţină controlul complet asupra averii începând cu vârsta de 30 de ani. Administratorii fondului pot să îi acorde anumite sume pentru diverse scopuri, precum taxele şcolare, achiziţia unei case sau începerea unei afaceri.

Testamentul a fost semnat pe 3 februarie 1993, cu aproximativ o lună înainte ca Whitney Houston să o nască pe fiica ei.

Whitney Houston a murit pe 11 februarie. Cântăreaţa a fost descoperită moartă în cada din camera ei de hotel din Los Angeles. Autorităţile americane nu au anunţat deocamdată cauza decesului.

Pe parcursul unei cariere de peste 30 de ani, în care a devenit una dintre cele mai admirate şi mai influente cântăreţe din lume, Whitney Houston a câştigat, printre altele, şase premii Grammy, 30 Billboard Awards şi 22 American Music Awards. Succesul de pe scenă a început însă, în anii 1990, să fie umbrit de tot mai multe probleme în viaţa personală. În ultimii zece ani, viaţa cântăreţei a fost dominată de abuzul de droguri şi încercări eşuate de a se trata în clinicile specializate contra dependenţei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici