Whoopi Goldberg: Patrick era un om bun, amuzant

Actriţa Whoopi Goldberg şi-a exprimat regretul faţă de decesul actorului Patrick Swayze, care a murit luni, după o lungă luptă cu cancerul pancreatic.

104 afișări
Imaginea articolului Whoopi Goldberg: Patrick era un om bun, amuzant

Whoopi Goldberg: Patrick era un om bun, amuzant (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Patrick era un om bun, amuzant, o persoană căreia îi datorez mai multe lucruri decât aş putea da vreodată înapoi. Cred în mesajul din «Fantoma mea iubită», aşa că el va fi mereu aproape de mine", a declarat Whoopi Goldberg, care a jucat alături de actor în acest film.

Swayze, actor şi dansator, care şi-a consolidat statutul de sex simbol apărând alături de Demi Moore în comedia romantică "Fantoma mea iubită/ Ghost", lansată în 1990, a murit luni, în locuinţa sa, după ce s-a luptat cu cancerul 20 de luni.

Swayze a devenit unul dintre starurile Hollywood-ului cu rolul din "Dirty Dancing" (1987), care este unul dintre cele mai populare filme din lume.

În ianuarie 2008, Swayze a fost diagnosticat cu cancer la pancreas în stadiul 4, una dintre cele mai mortale forme ale bolii. În momentul în care a făcut public acest lucru, boala se extinsese şi la ficat.

Patrick Swayze a fost nominalizat de trei ori la premiile Globul de Aur, pentru rolurile din filmele "Dirty Dancing" (1987), "Ghost" (1990) şi "Reginele balului/ To Wong Foo Thanks for Everything, Julie Newmar" (1995), şi are o stea pe Walk of Fame la Hollywood.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici