Will Smith, în rolul unui mogul media contemporan

Will Smith va colabora din nou cu regizorul Michael Mann, după succesul filmului "Ali", la lungmetrajul "Empire", în care actorul american va juca rolul unui mogul media.

1 afișare
Imaginea articolului Will Smith, în rolul unui mogul media contemporan

Will Smith, în rolul unui mogul media contemporan

Studiourile Columbia au refuzat să dea detalii despre acţiunea acestui film, al cărui scenariu va fi semnat de John Logan ("Gladiatorul", "Ultimul Samurai", "Sweeney Todd"), informează variety.com.

Filmul este însă un prilej de a-i aduce împreună pe Mann şi Logan, care au colaborat la drama "Aviatorul", înainte ca regizorul să cedeze proiectul veteranului Martin Scorsese.

Mann a produs recent lansatul film "Regatul/ The Kingdom", în regia lui Peter Berg, cu Jamie Foxx şi Jennifer Garner. Filmul de acţiune se concentrează pe o anchetă realizată de o echipă de agenţi guvernamentali americani, care vor să descopere dedesubturile unui atentat pus la cale împotriva unor civili americani din Orientul Mijlociu. Din cauza subiectului, filmul a fost deja interzis în Bahrein şi Kuweit.

Smith urmează să-şi lanseze cel mai recent film al său, "I am a Legend", produs de Warner Bros., pe 14 decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici