Will Smith şi fiica sa, Willow, se confruntă în box office-ul nord-american

Actorul american Will Smith şi fiica sa, Willow, îşi lansează cele mai recente filme, "Hancock" şi, respectiv, "Kitt Kittredge: An American Girl", în aceeaşi zi, pe 2 iulie, iar fetiţa anunţă că va fi un concurent serios.

22 afișări
Imaginea articolului Will Smith şi fiica sa, Willow, se confruntă în box office-ul nord-american

Will Smith şi fiica sa, Willow, se confruntă în box office-ul nord-american (Imagine: www.accesshollywood.com)

Willow, în vârstă de şapte ani, a spus că, deşi este cel mai mic membru al familiei Smith, nu este pregătită să renunţe, informează accesshollywood.com.

Însă, spune aceasta, tatăl său are nişte veşti rele pentru ea. "Mi-a spus «Îmi pare rău, iubito, dar te voi face praf»", a povestit fetiţa.

Tatăl lui Willow se poate lăuda cu mai multe succese de box office, precum "Ziua Independenţei" (1996) şi "Bărbaţi în negru" (2000), care în primele trei zile de la lansare s-au situat pe primul loc în topul lungmetrajelor cu cele mai mari încasări.

"Are impresia că mă va învinge, dar eu nu cred asta", a spus micuţa. "Cred că eu îl voi învinge pe el", a continuat Willow.

Willow are un as în mânecă - pentru rolul din "Kitt Kittredge" s-a pregătit şi cu tatăl ei. "Mi-a spus «Simte clipa»", a povestit aceasta. "Este un actor cu adevărat bun. Câteodată simte clipa, câteodată nu o simte şi câteodată o dă rău în bară", a declarat Willow despre tatăl său.

Willow a debutat pe marile ecrane în decembrie 2007, alături de tatăl său, în thriller-ul SF "Legendă vie".

Jaden, fratele lui Willow, în vârstă de nouă ani, a apărut alături de tatăl său în drama "În căutarea fericirii", pentru care a câştigat un Teen Choice Award şi un MTV Movie Award. Băiatul urmează să mai joace în remake-ul filmului SF "The Day the Earth Stood Still", alături de Jennifer Connelly şi Keanu Reeves.

În plus, potrivit cotidianului Variety, Willow şi Jaden vor juca rolul unor fraţi în adaptarea romanului fantastic "Amulet", de Kazu Kibuishi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici