Woody Allen l-ar vedea pe Nicolas Sarkozy într-un rol tipic Humphrey Bogart

Regizorul american Woody Allen l-ar vedea pe preşedintele francez Nicolas Sarkozy într-un rol de tipul celor jucate de Humphrey Bogart sau chiar al celor interpretate de Joe Pesci, un rol de "mare dur", pe care acesta "ar putea să-l joace, fără îndoială, foarte bine".

26 afișări
Imaginea articolului Woody Allen l-ar vedea pe Nicolas Sarkozy într-un rol tipic Humphrey Bogart

Woody Allen l-ar vedea pe Nicolas Sarkozy într-un rol tipic Humphrey Bogart (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cineastul a răspuns astfel unei întrebări, puse în cadrul unui interviu pentru Journal du dimanche, privind probabilitatea ca el să găsească un rol pentru preşedintele francez, după ce soţia acestuia, fostul fotomodel Carla Bruni, a primit un mic rol în filmul "Midnight in Paris", ce va fi prezentat în deschiderea Festivalului de la Cannes, pe 11 mai.

"Dacă mi-aş pune aşa ceva în cap, i-aş găsi, fără îndoială, un rol. L-aş vedea într-un rol de genul celor jucate de Bogart", a declarat Woody Allen. "De ce nu un personaj à la Joe Pesci?", a întrebat jurnalistul care îl intervieva. "Un mare dur, vreţi să spuneţi? Da, da, ar putea fără îndoială să interpreteze asta", a răspuns Allen.

El a dezminţit informaţiile potrivit cărora Carla Bruni-Sarkozy va participa la turnarea următorului său film, "The wrong picture". "Nu, nu are de gând să devină actriţă. Participarea sa la «Midnight in Paris», anul trecut, a fost mai mult pentru amuzament", a spus acesta.

Potrivit cineastului, când i-a propus acesteia, în timpul unui brunch la palatul Elysée, anul trecut, "o apariţie" în filmul "Midnight in Paris", aceasta i-a răspuns: "Aş fi foarte mândră ca mai târziu să povestesc nepoţilor că am avut un rol într-unul din filmele dumneavoastră".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici