www.beicevrei.ro, magazinul preferat de băuturi şi vinuri online

Tribeca Drinks, parte a grupului B.D.G. Import, se adresează atât consumatorilor direcţi, cât şi organizatorilor de evenimente care au nevoie de soluţii complete în achiziţionarea băuturilor premium şi super premium prin intermediul site-ului www.beicevrei.ro.

915 afișări
Imaginea articolului www.beicevrei.ro, magazinul preferat de băuturi şi vinuri online

www.beicevrei.ro, magazinul preferat de băuturi şi vinuri online

Site-ul ofertează cele mai în vogă mărci de băuturi alcoolice, non-alcoolice şi ingrediente pentru cocktailuri. Pentru a face abordarea cât mai lejeră, el este structurat astfel încât vizitatorilor să le fie usor să navigheze şi să compare brandurile şi preţurile, produsele comercializate fiind organizate pe tipuri de băuturi. În site există şi pagini dedicate trendurilor actuale de consum din segmentul HoReCa. Unul dintre principalele avantajele competitive este oferirea unei game largi de produse promoţionale, aproape imposibil de achiziţionat în reţelele de retail tradiţional (produse însoţite de cadouri, mixuri de bar, vinuri destinate exclusiv HoReCa ş.a.m.d.). Magazinul online dispune de asemenea şi de o colecţie bogată de whisky-uri single malt, fine aged blend sau lichioruri premium care pot mulţumi şi pe cei mai exigenţi cunoscători. O echipă specializată poate acorda consultanţă în vederea alegerii celor mai potrivite băuturi sau la întocmirea unui meniu potrivit evenimentului dorit.

Datorită faptului că beicevrei.ro are contracte directe cu importatorii oficiali ai produselor comercializate, acesta este singurul site românesc care garantează calitatea şi originalitatea produselor, lucru recunoscut deja de către clienţii direcţi şi nu numai.

Distribuţia este asigurată cu ajutorul logisticii proprii, în aceeaşi zi la cerere, în oraşele în care grupul dispune de depozite: Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca şi Baia Mare. Pentru restul zonelor livrarea este efectuată într-un termen de 24 de ore prin curierat.

Întreg portofoliul de brand-uri al B.D.G. Import, cel mai mare importator şi distribuitor de băuturi alcoolice premium şi super premium din România, cat şi o gamă largă de vinuri şi sortimente de pălincă şi ţuică ale producătorilor autohtoni, pot fi achiziţionate pe www.beicevrei.ro.

Venind în întâmpinarea consumatorilor, echipa beicevrei.ro a creat sub conceptul „TERROIR REPREZENTATIV ROMÂNESC” o gamă de cupaje de vin din soiuri populare în România, vinuri ce sunt reflexia tipicităţii solului, climei şi tradiţiei viticulturale distincte fiecărui areal din care acestea provin. Numele vinurilor, „TARLA 101”, a venit firesc, ca o referire la parcelă, la tarlaua în care au luat naştere strugurii ce sunt vinificaţi  în aceste asamblaje.

Brandurilor din portofoliul BDG Import li s-a alăturat şi Arizona, care este liderul de piaţă pe segmentul ready to drink ice tea din Statele Unite. Existente deja de 15 ani pe piaţa americană, timp în care produsele au fost dezvoltate în funcţie de preferinţele consumatorilor sub o filozofie care nu face compromisuri la calitate, ice tea-urile Arizona sunt comercializate într-un ambalaj cu adevărat special şi la un preţ corect. În România, prin intermediul www.beicevrei.ro, publicul va avea acces la cele 5 sortimente: Lemon Tea, Peach Tea, Blueberry White Tea, Green Tea with Honey şi Pomegranate Green Tea.

În prezent, www.beicevrei.ro livrează către mai mult de 3000 de clienţi fideli. Vânzările au o medie de 25.000 euro pe lună, iar BDG Import îşi propune un target de 1.000.000 de euro pentru anul 2015.

Compania B.D.G. Import a fost înfiinţată în anul 1994, având ca obiect de activitate importul şi distribuţia de băuturi alcoolice premium şi super premium. În prezent B.D.G. Import este importatorul nr.1 din România, cu o cifră de afaceri de 37 milioane EURO în 2011 fiind singura companie importatoare de produse premium ce deţine în parteneriat o reţea de distribuţie HoReCa în Bucureşti, Cluj şi Timişoara, a caror cifră de afaceri este de peste 15 milioane EURO în anul 2011. Din portofoliul BDG Import fac parte mărcile: Jack Daniel’s, Finlandia, Remy Martin, Cointreau, Metaxa, Evian, Jagermeister, Corona Extra, Budweiser Budvar, Southern Comfort, Bols, Herradura, Laurent Perrier, Baron Philippe De Rothschild, Bacardi, Martini, Grey Goose, Bombay Sapphire, Dewars, The Famous Grouse, The Macallan, Armand de Brignac.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici