Zooland.ro prinde glas şi vorbeşte pe limba animalului preferat!

Ai un animăluţ de casă preferat sau mereu ai tânjit dupa unul, eşti pasionat de animale dispărute sau mitice, iar pozele cu “puppy eyes” te fac mereu să zâmbeşti? Pentru tine am relansat Zooland.ro!

304 afișări
Imaginea articolului Zooland.ro prinde glas şi vorbeşte pe limba animalului preferat!

Zooland.ro prinde glas şi vorbeşte pe limba animalului preferat!

Ne-am schimbat blana, dar năravul ba! Adică am păstrat conţinutul de calitate, dar am ales o nouă prezentare, mult mai prietenoasă, care promite o navigare plăcută.

Zooland.ro nu mai este doar un portal cu şi despre animale, este un spaţiu virtual de întâlnire al iubitorilor de animale, un loc în care vei găsi tot ceea ce te interesează despre creşterea şi educaţia animalului de companie, dar şi articole relaxante, galerii foto amuzante, o carte a recordurilor din lumea animalelor şi cele mai noi ştiri despre uimitoarea faună a Pământului.

În plus, Zooland.ro nu se adresează doar adulţilor iubitori de animale! Ne ocupăm şi de educaţia celor mici prin rubrici precum “Ştiaţi că?” sau “Jocurile cu animale”.

Intră şi fă un tur impresionant printre multitudinea de specii! Zooland.ro e grădina ta zoologică virtuală, te rugăm, pofteşte!

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici