Zsa Zsa Gabor, spitalizată din nou

Zsa Zsa Gabor, căreia, recent, i-a fost amputat mare parte din piciorul drept din cauza unei cangrene, a fost din nou spitalizată, miercuri, la Los Angeles, din cauza unor probleme de circulaţie la piciorul stâng, potrivit purtătorului de cuvânt al actriţei.

15 afișări
Imaginea articolului Zsa Zsa Gabor, spitalizată din nou

Zsa Zsa Gabor, spitalizată din nou (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa în vârstă de 94 de ani "nu are flux sangvin" în piciorul stâng, a mai spus purtătorul de cuvânt al acesteia, John Blanchette.

Actriţa a fost internată în februarie, dar şi în ianuarie, medicii fiind nevoiţi să îi amputeze o mare parte a piciorului drept din cauza unei cangrene. Zsa Zsa Gabor a suportat şi o operaţie de reconstrucţie a articulaţiei şoldului, în iulie 2010.

Totodată, Zsa Zsa a fost victima unui accident de automobil grav în 2002, în urma căruia a rămas parţial paralizată. Actriţa de origine maghiară a suferit şi un atac cerebral, în 2005.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici