Zvonuri de divorţ între Francesco Totti şi Ilary Blasi. Cuplul are 3 copii

De ceva vreme, fostul căpitan al Romei şi soţia lui, care sunt căsătoriţi de 17 ani, nu se mai prezintă împreună la evenimente oficiale, informează presa italiană.

633 afișări
Imaginea articolului Zvonuri de divorţ între Francesco Totti şi Ilary Blasi. Cuplul are 3 copii

Zvonuri de divorţ între Francesco Totti şi Ilaty Blasi

Presa din Peninsulă anunţă la unison că una dintre cele mai sudate perechi, formată din fostul fotbalist italian Francesco Totti şi din prezentatoarea TV Ilary Blasi, suferă o lungă şi profundă criză matrimonială. Cei direct vizaţi sunt, deocamdată, tăcuţi. Ilary şi Francesco sunt împreună de 20 de ani şi au 3 copii minori.

Căpitanul istoric al Romei şi vedeta TV s-au logodit în martie 2002. Apoi, în iunie 2005, s-au căsătorit, momentul fiind transmis în direct la televiziunile din Peninsulă. Copiii lor sunt Cristian, care s-a născut în noiembrie 2005, apoi Chanel, care a venit pe lume în mai 2007, iar în final lunii martie 2016 s-a născut Isabel.

Declinul relaţiei a început încet. De ceva vreme, Totti şi soţia nu mai apar împreună în public. În ciuda faptului că au contactat avocaţii, cei doi ar locui în continuare sub acelaşi acoperiş, pentru a încerca să vadă dacă este posibil să repare relaţia. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici