Valentin Stan, la ”Marius Tucă Show”: „Când furi strategic trebuie să şi comunici strategic”/ „Din cauza PSD s-a îmbolnăvit lumea, subliminal, de COVID”

4056 afișări
Imaginea articolului Valentin Stan, la ”Marius Tucă Show”: „Când furi strategic trebuie să şi comunici strategic”/ „Din cauza PSD s-a îmbolnăvit lumea, subliminal, de COVID”

EXCLUSIV. Valentin Stan la ”Marius Tucă Show”, luni, 29 iunie, de la ora 20.00

V. Stan: Securitatea, împreună cu cei de la PNL, cu cei de la PSD, cu cei de la USR l-au ţinut în funcţie pe Adrian Ionel, directorul Unifarm. Adrian Ionel a fost numit în Consiliul de Administraţie, unde era şi SRI, s-a votat singur director.

V. Stan: Guvernanţii au instituit starea de urgenţă şi starea de alertă pentru a putea face afaceri, pentru a fura, ca de exemplu încredinţare directă, fără licitaţie, pentru achiziţia de măşti neconforme de la canadianul Michael Topolinski.

Marius Tucă şi Valentin Stan au vorbit despre cazul Unifarm şi drumul directorului Adrian Ionel până în fruntea companiei de stat Unifarm.

De asemena, cei doi au dat exemple de afaceri ale PNL, furturi prin încredinţări directe pentru achizitionarea de măşti neconforme de la omul de afaceri Michael Topolinski.
În emisiune, cei doi au vorbit şi despre relaxările care nu mai vin la 1 iulie, despre restaurante şi teatre care rămân închise.

”Am auzit în fiecare zi chestia cu Grupul de Comunicare Strategică. Securiştii ne spun că fac comunicare strategică. Nu. Fac fake news. Atâta tupeu n-am văzut de mult la cineva”, spune Marius Tucă.
 

 

 

Cele mai importante idei enunţate. Dialogul dintre Marius Tucă şi Valentin Stan:

 

Marius Tucă: Ştiţi ceva despre un mod mai special de transmitere a virusului? 

Valentin Stan: A, nu. Lumea se împarte în două. Ei, care conduc, şi noi.

Marius Tucă: Am înţeles de la Nelu Tătaru că se anuleaza de la 1 (iulie - n.r.) măsurile de relaxare.

Valentin Stan: Tu te poţi îmbolnăvi subliminal? (după un fragment din declaraţiile lui Nelu Tătaru) Deci e o transmitere subliminală. Trebuie să înveţi să trăieşti subliminal.

Valentin Stan: Să te învăţ nişte trucuri de la securitate. Eu am făcut treaba asta din greu.

Marius Tucă:  Trebuie să anunţăm că printre temele domnului profesor am şi eu câteva. Să vedem cu securiştii.

Valentin Stan: Ei nu sunt proşti. Ei aplică o filozofie genială despre care copiii mici nu au învăţat. Au apărut nişte licitaţii, adică ai băgat mâna în buzunar. Măşti contra zâmbete. Măşti contra zâmbete le-a băgat DNA-ul.

Valentin Stan: DNA-ul l-a luat pe Adrian de la UNIFARM care tot strângea şi apoi dădea înapoi la fraieri. CNA-ul ne învaţă: „luaţi de la oficiali”. 

Marius Tucă: Încredinţarea directă a fost celui care avea măşti.

Valentin Stan: Cum este treaba cu licitaţia? De ce nu spune CNA-ul sa luăm de la ei?

Marius Tucă: Ai ceva cu securiştii?

Valentin Stan: Nu, nu am. Iohannis a spus că o să ajungă măştile la oamenii defavorizaţi, dar nu au ajuns.

Valentin Stan:  Mai întâi să te lămuresc cum e cu trucul securităţii. Populaţia civilă, management? Managementul este de la populaţia civilă. Să te duc în a doua etapă a securităţii. Doctorul Borcean a spus ca închizand spitalele au murit oameni. Au venit infarcte, au venit în stadii depăşite.

Valentin Stan: Noi putem să îi dăm domnului Moldovan ce a spus Borcean. El nu a retractat nimic. Lucrurile astea s-au întâmplat ...Este o mizerie, o manipulare. Nu de Coronavirus, ci de şpagă, de securism.

Marius Tucă: Se reinstaurează starea de urgenţă. Televiziunea urmăreşte oamenii pe la mare, în loc să îl urmărească pe Nelu Tătaru. Nelu Tătaru vorbea despre o transmitere comunitară: carantinaţi şi izolaţi. Se spunea că sunt 400 de cazuri. Vârful epidemiei a fost pe 22 aprilie. Oamenii erau în casă, nu se duceau nici la muncă. Securiştii „făcea” 3.000 de teste. Acum, când toată lumea este peste tot, nu mai e vârful epidemiei. Se fac 12.000 de teste. Nu le este ruşine să nu redeschidă teatrele. Este o bătaie de joc.

Valentin Stan: Vreau să vorbesc acum cu gura DNA-ului.

Marius Tucă: Această bătaie de joc trebuie să înceteze. Eu incit la nesupunere.

Valentin Stan: SRI-ul e peste tot. Domnul Adrian Ionel Eugen se facu prin fals director general în consiliul de administraţie. Cine a venit după el? A venit Vlad Voiculescu. L-a reclădit. L-a semnat şi el.

Valentin Stan: Ştii ce s-a aflat în presă? Pe Ionel l-a chemat DNA-ul şi s-a dus şi cu lista de telefoane. Îl sunau şi de la cel mai înalt nivel.

Valentin Stan: Tu auzi ce zice preşedintele PSD? Ce contează că în toată presa sunt securişti? Că tot ce e în ţara asta e deţinut de securişti? Ciolacu deja are soclu la Antipa.

Marius Tucă: Nu poţi să îl iei în serios. Zici că e de la „Cascadorii râsului”.

Valentin Stan: „Caractiţa înseamnă mafie" - Dacă se ştia de dosarele de la DNA pentru furt groaznic şi Orban spune că nu ştie nimic, cine acoperă mizeria asta?

Valentin Stan: Nu le e ruşine acestor securişti proşti să vină să spună ca pe securiştii ăştia care conduc Unifarmul îi propun spre demitere?! Sau dacă nu, se demit între ei.

Marius Tucă: Am auzit în fiecare zi chestia cu Comitetul de Comunicare Strategică. Securiştii ne spun că fac comunicare strategică. Nu. Fac fake news. Atâta tupeu n-am vazut de mult la cineva.

Valentin Stan: „Când furi strategic trebuie să şi comunici strategic”

Valentin Stan: Îl mai ţii minte pe Flutur care s-a trecut pe listă ca medic ca să îşi facă test? Hideg, patronul firmei Sanimde International,. a făcut la fel. El a fost trecut pe listă ca tehnician al avionului. Securiştii fac cursuri subliminale online. Aşa a reuşit să plece la Abu Dhabi.

Valentin Stan: Ştii cum ajungi nepotul lui Fidel Castro? Dai telefon. Ai înţeles cum este cu domnul Hideg, cu firma de coffee care cumpără măşti?

Valentin Stan: Pe 25 iunie, Orban, cel care reîntregeşte totul, a declarat că Unifarm a fost foarte utilă în perioada epidemiei şi nu a avut informaţii legate de posibile fapte de corupţie.

Valentin Stan: Ce nu ştia Orban? Ce partid îl ţinea pe ăla? Securitatea îl ţinea.

Marius Tucă: Am nişte veşti care m-au luat prin surprindere. L'Oreal elimină cuvintele „alibire”, „alb” şi „deschis” din descrierea produselor sale. Actorii albi nu vor mai dubla persoanejele de culoare. De ce să fii atât de cretin încât să vii cu aşa ceva? Cei 10 negri mititei să nu se mai cheme aşa.

Valentin Stan: Toate combinezoanele pentru cei 7 pitici au ajuns la Suceava. Ciolacu spune, în legătură cu combinezoanele cumpărate din Turcia, că sunt mărime mică, pentru oameni scunzi. Pe 9 aprilie, ambulanţiera din Suceava spunea în legătură cu combinezoanele că sunt toate venite pe o măsură şi că problema este de mai mult timp.

Marius Tucă: Ambasadorul SUA in Romania ataca fostul guvern PSD si spune ca favorizeaza infractorii

Valentin Stan: Din cauza PSD s-a îmbolnăvit lumea, subliminal, de COVID.

Marius Tucă: Dacă domnia sa crede că doar pentru simplul fapt că este ambasadorul SUA la Bucureşti trebuie să luăm lumină de la domnia sa, se înşeală.

Valentin Stan: Dacă eu îţi bag ţie în buzunar 10 mii de euro, în următoarea emisiune nu spui şi tu ceva de bine despre mine? Ai nevoie la proşti de o ameninţare de care îi aperi. Pentru ameniţarea aia trebuie să dai nişte bani la americani. Tu ţii cu „ciuma roşie”?

Valentin Stan: Ăştia de la PSD fabulează, după cum spunea Florin Roman. Analfabeţii ăştia te conduc. 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Valentin Stan şi Marius Tucă dezbat cele mai importante subiecte din ultima săptămână, într-o emisiune LIVE "Marius Tucă Show", pe mediafax.ro.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici