Video EXCLUSIV la ,,Marius Tucă Show”. Raed Arafat, despre cererea lui Marcel Ciolacu privind organizarea Congresului PSD în 22 august

  • Marcel Ciolacu aşteaptă răspunsul la adresa trimisă lui Raed Arafat, privind stabilirea condiţiilor care ar permite organizarea Congresului PSD în luna august, ţinând cont de întreg contextul epidemiologic.
  • Raed Arafat: ,,Da, este o adresă venită din partea PSD la Centrul Naţional de Comandă şi o să i se dea răspunsul!”
  • Şeful DSU susţine că Marcel Ciolacu va primi un răspuns în urma unei analize pe baza prevederilor ordinelor miniştrilor şi pe organizarea unor astfel de evenimente
2945 afișări
Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă  (DSU) şi secretar de stat în MAI, nu a dat un răspuns concret privind cererea lui Marcel Ciolacu, cu privire la organizarea Congresului PSD, în data de 22 august. Rămâne de văzut dacă solicitarea PSD – ţinând cond de faptul că infectările cu COVID-19 sunt în creştere – va fi aprobată. 
 
,,M.Tucă: Marcel Ciolacu ţi-a cerut să-i spui dacă se poate organiza Congresul PSD în data de 22 august.
R. Arafat: Da, este o adresă venită din partea PSD la Centrul Naţional de Comandă şi o să i se dea răspunsul, cum am zis, în baza prevederilor ordinelor miniştrilor şi tot pe organizarea unor astfel de evenimente. Deci, este clar că se va primi un răspuns!

Ciolacu vrea Congres PSD în luna august!

Reamintim faptul că, Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, a declarat joi că în şedinţa Comitetului Executiv Naţional al partidului s-a aprobat declanşarea procedurilor interne pentru congres, iar acesta ar putea să aibă loc pe data de 22 august.
 
,,Astăzi am pornit procedurile interne de a avea loc acest congres. Mai mult, zilele trecute eu am trimis o adresă către domnul ministru Arafat şi aştept de la dânsul răspuns, care sunt condiţiile pentru a fi organizat acest congres. Era normal să declanşăm procedurile”, a declarat Ciolacu, la finalul şedinţei CExN al PSD.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici