Valentin Stan, la ”Marius Tucă Show”: Vor fi mii care să voteze între analfabetism şi minciuna cea mai fetidă

”Marius Tucă Show”, luni, 24 august. Invitat a fost analistul politic Valentin Stan, „omul cu laptopul".

6014 afișări

Valentin Stan, la ”Marius Tucă Show”:

Marius Tucă: Bună seara. Ce faci, ce se mai aude? Care cu care, cine cu cine?

Valentin Stan: Înţeleg că eşti pregătit pentru alegeri.

Marius Tucă: Sunteţi bine, sunteţi ok?

Valentin Stan: Cine e ok ?

Marius Tucă: Aţi găsit pe cineva care este mai pregătit pentru alegeri?

Valentin Stan: Nu ştiu ce să aleg. Este domnul Chirica de la Iaşi care concurează pentru PNL. O să vezi multe lucruri în emisiunea asta.

Valentin Stan: Să dăm un share. Îl vezi? (arată un material video - n.r.) ...  Ce zici ? Ştii cine e în dreapta omului? Nu ţi-a spus micul recrut că trebuie să îl descoperi după ochi? El este artizanul domnului Chirica. Alexe Costel. Crezi că analfabetismul vine şi pleacă fără Costel?

Valentin Stan: (arată un material video - n.r.) Când "tranversezi" cu pandemia, atunci analfabetismul rămâne la tine în oraş. Să ştii că ai altă opţiune. Ţi s-a reparat sistemul? La domnul Dâncu. (arată un material video - n.r.)

Valentin Stan: Să vadă care e dispreţul, prostia, PSD care este suma prostiei şi a dispreţului. Dispreţul faţă de stat să ne aleagă oamenii. Ce nu ai înţeles?

Marius Tucă: Nu vă place dispreţul pentru stat?

Valentin Stan: Dimineaţa, la prânz şi seara. Tu ai impresia că este o mică cursă între analfabetism şi stat, dar ... .PSD e cu săracii, nu cu boierii. Vrei să vezi doi mafioţi unul lângă altul? O să spui că prim-ministrul ţării şi ministrul nu sunt, dar ghici tu cum se comportă doi oameni care nu sunt mafioţi.

Valentin Stan: Te-ai gândit. Hai să vedem. La domnul Bode am tăiat din discurs pentru că nu spunea nimic. (arată un material video - n.r.)

Marius Tucă: Pot să fac o scurtă analiză? Asta arată ce înseamnă să fii mafiot, dar şi prost. Arată dispreţul total faţă de români.

Valentin Stan: Exact, parcă mi-ai scos-o din suflet. Îşi bat joc de români. Acesta este un bocanc. Îi spune „nimeni” de lângă el, taci din gură că vorbesc eu. Asta e România condusă de aceşti derbedei. Micul recrut tace în faţa securităţii. „Nu cunosc problema." 

Valentin Stan: O fi vreo problemă sau este un şmen al securităţii? Să le arătăm la oameni. Să începem cu Ciolacu. Ciuma Roşie mi-o asum. Fii atent.

Marius Tucă: Ciolacu a fost pus de securitate ?

Valentin Stan: Răspunzi tu imediat. O să vezi .Ciolacu se duce la o televiziune. Uite ce a răspuns Ciolacu. Un răspuns de om adevărat. Uite. (arată un material video - n.r.)

Valentin Stan: În esenţă, ăla îi spune că tu vrei să îl dai jos pe Iohannis. Domnul Ciolacu nu ştie că nu e nevoie să îl sune preşedintele. El manevrează acest şerbet dulce-acrişor în idee că există un prost. Până aici e frumos. Asta era pe 17 august. Primeşte două întrebări. Amândouă întrebările sună cam aşa: „Dacă îl pune Iohannis tot pe Orban?" Hai să vedem ce răspunde Ciolacu. (arată un material video - n.r.)

Valentin Stan: Fii atent! Spune că domne...hai să ajungem acolo. Până aici e bine? A mai ajuns. Hai să vezi ce zice pe 19. Poate crezi că s-a sucit.

Marius Tucă: Ai ceva cu Ciolacu.

Valentin Stan: (arată un material video - n.r.) Deci vom vedea în acel moment. Deci dacă nu acceptă. Ce zice Ciolacu? „Să vedem până atunci”. Crezi că l-a sunat Iohannis?

Marius Tucă: Nu.

Valentin Stan: Pe data de 27 ianuarie, prietenul tău Iohannis a fost întrebat că era aceeaşi moţiune de cenzură. A fost întrebat ce faci „Titi", pe cine pui tu prim-ministru? Hai să vedem 185. (arată un material video - n.r.) Ţi-a plăcut?

Marius Tucă: Da.

Valentin Stan: Să vedem 186 (arată un material video - n.r.). Hai să vedem ce spune Iohannis.

Marius Tucă: Cred că l-a sunat. Era pe operativ...

Valentin Stan: Era pe telefonul scurtat, nu scurt. De ce crezi că micul recrut umblă ca un bezmetic şi dă interviu din minut în minut.

Marius Tucă: Securiştii îi folosesc ca pe nişte păpuşi, joacă foarte prost. Acest partid va dispărea în 4 ani.

Valentin Stan: Nu se va întampla. Securitatea are nevoie de ei. Să îi lămurim pe poporul PSD. Cred că există un partid şi pentru ei. Hai să le arătăm. Ciolacu la Congres se desparte de trecut.

Valentin Stan: Săracu. El zice că s-a dezlipit de Dragnea. Ştii ce a făcut Dragnea? După ce a câştigat el alegerile a vrut să pună un prim-ministru. S-a gândit şi a pus-o pe Shhaideh. Iohannis a spus „marş măi de aici. Vii cu de-astea la mine?” Ciolacu şi-a spus că el nu e ca Dragnea. Colacu a spus : „Avem prim-minsitru, program, tot ce vrem noi.”

Marius Tucă: Când zici de Ciolacu s-a închis sistemul. S-au dus oamenii ziarişti la Congres. Să voteze securitatea cu amandouă mâinile .

Valentin Stan: Fii atent cum explică el frumos şi rezolvă micuţul problemele. (arată un material video - n.r.)

Valentin Stan: Cine decide? Normal, preşedintele. Să ne uităm cine decide conform Constiţutiei. Hai să le arătăm la români cine decide. (Citeşte - n.r.). Ciolacu aşa zice: Decide preşedintele. (Citeşte - n.r.)

Valentin Stan: Deci preşedintele nu decide, ia propunerea lui Ciolacu şi o trimite în Parlament.

Valentin Stan: Deci ce ne-a spus Ciolacu? Că are el program, Guvern, prim-ministru, dacă decide preşedintele?

Marius Tucă: Acum câteva minute ai demonstrat cine e şeful. Pari surprins.

Valentin Stan: Sunt surprins cât de proşti sunt. Se prefac că sunt în competiţie, oferă opţiuni electorale diferite. Există un singur corp de ales, corpul de securitate a neamului.

Marius Tucă: Îţi arăt o imagine care e un contrapunct perfect la ce ai vorbit mai devreme. Ai văzut că la Orban, micul tău recrut, e greu şi la el cu acuzativul? Râdeau de Dăncilă că e proastă, dar dacă o luăm pe Anisie, pe Bode, Alexe, pe ăla de la Cultură, toţi o apă şi un pământ, unul mai prost ca celălalt.

Valentin Stan: Doamna de care ai zis e regină între ei. 

Marius Tucă: Demonstraţi cum securitatea şi-a pus păpuşile gonflabile, văzându-li-se aţele. Să mergem mai departe.

Valentin Stan: Prietenul tău, Ciolacu, are nostalagii şi trimite la cazuri cunoscute, la povestea din 2009, cu fratili tău, Băsescu, pentru că există o filiaţie a securităţii.

Marius Tucă: Te rog nu mai da nume. Cel căruia nu i se spune numele.

Valentin Stan: Şi zice fratili tău, Ciolacu, împăciuitor: staţi aşa că nu e cum credeţi voi, doar nu o să se întâmple ca pe vremea lui Băsescu. Adică ce s-o fi întâmplat pe vremea lui Băsescu. Ia să vedem ce zice. (Se difuzează video - n.r.)

Valentin Stan: Zice că e inadmisibil să se aducă jigniri la adresa opoziţiei. I-auzi ce-i aduce aminte. Oare ce vrea să îi aducă aminte Ciolacu lui Iohannis? Cum şi-a bătut joc Iohannis de Băsescu?

Marius Tucă: Moştenirea securităţii. Tu crezi că securiştii ăştia o să ne mai lase mult să ne facem de cap? În curând o să fim şi pe cablu. Când crezi că începe acţiunea împotriva...? Recrutul şi mai prost decât Orban este cu mâna la chipiu.

Valentin Stan: Pe 5 iulie, de fapt chiar înainte, pe 21 octombrie 2009, ce se întampla.

Valentin Stan: Ai avut în Parlament moţiune care l-a dat jos pe Boc. Majoritatea s-a prezentat cu majoritate parlamentară. Cine era propusul acestei coaliţii? Klaus Werner Iohannis. Uite ce le-a zis Băsescu: i-a trimis pe oamenii aceştia, aşa-zisa coaliţie, să se înregistreze la tribunal. 

Valentin Stan: Deci majoritatea, coaliţia, nu se înregistrează la tribunal, spune legea partidelor. Uite ce zice Băsescu. Deci Băsescu i-a trimis să se înregistreze, încălcând legea şi constituţia.

Marius Tucă: I-a înregistrat el.

Valentin Stan: Pe 5 iulie 2015, îl intreb pe Băsescu dacă ştie că a încălcat legea şi Constituţia când a refuzat să dea girul unui ministru propus de o coaliţie care avea majoritatea în Parlament. (Material audio - n.r.)

Valentin Stan: Deci în faţă. Da mă, am încălcat legea şi nu mă interesează de voi, îmi asum încălcarea legii, a Constituţiei. Ăştia sunt oamenii pe filiaţia Băsescu, gruparea de vis Ciolacu-Iohannis, care astăzi, mână în mână cu Orban, guvernează ţara. Sigur, nu Ciolacu, persoanal, ci Iohannis. Plecând de aici, orice este posibil. Minciună grosieră. Fel de fel de aranjamente, pe spinarea oamenilor. Uite furturile văzute de Curtea de Conturi în plină pandemie, aranjamente care se fac peste acest corp de promisiuni electorale găunoase. Aproape că nu mai există răgaz să te oripilezi de aşa ceva. Sa îl vedem pe micul recrut şi să vedem exact ce fac aceşti băieţi.

Valentin Stan: Întrebat de ce racolaţi primari PSD,  Orban zice că „nu cunosc despre ce vorbiţi”. Deci el nu cunoaşte. Pe 16 august nu cunoştea. E incredibil aşa ceva.

Marius Tucă: Galbenul izbăvirii.

(Material audio -n.r.)

Valentin Stan: Deci el nu ştie detalii despre racolarea de primari, „ştiti poziţia mea”, pe 16 august. Spunea asta românilor. Ia fi tu atent ce ştia el câteva zile mai târziu, pe 21 august.

Marius Tucă: O să dăm textul dacă nu avem filmuleţul.

(Material video cu Ludovic Orban - n.r.)

Valentin Stan: Deci e hotărârea biroului naţional, nu mai pot face nimic aici. Racolăm, dar racolează şi alţii. Ce spunea câteva zile mai devreme? Că nu ştia nimic.

Marius Tucă: Arată că nu le mai pasă.

Valentin Stan: Cum nu ştii nimic şi e decizia biroului naţional.

Marius Tucă: Mint cu neruşinare.

Valentin Stan: Ce stomac are omul ăsta, să facă aşa ceva? Ştii ce spunea pe 20 august?

(Material video cu Orban - n.r.)

Valentin Stan: Cică eu nu.

Marius Tucă: E ca Udrea, când a fost sunată şi întrebată daca a intrat ea la radio, la Turcescu. Cum făcea? (Dă din umeri - n.r.)

Valentin Stan: Aceşti derbedei au pretenţia să vină în faţa ta şi să îţi ceară votul.

Marius Tucă: Şi o să îl ia.

Valentin Stan: În loc să le întoarcă dosul, vor fi mii care să voteze între analfabetism şi minciuna cea mai fetidă.

Marius Tucă: Iohannis + Ciuma Roşie = Love

Valentin Stan: Nu putem să-l vedem pe Traian Băsescu.

Marius Tucă: Nu le mai pasă pentru că securiştii au făcut jocurile în aşa fel încât să fie patru ani la putere. Ciuma Roşie a fost destructurată, rămâne doar o balama dacă au probleme cu ăia de la USR, care sunt tot de la ei, şi atunci putem pune alcatul pe România. Ne vedem peste 4 ani, dacă nu vor fi aleşi pe viaţă.

Valentin Stan: Şi uite aşa ai ajuns la reînnoirea partidului, bază a ţării.

Marius Tucă: Deci ce era de demonstrat s-a demonstrat. Romaşcan a fost schimbat pentru că a folosit cuvinte obscene. Eşti nedrept şi mă doare, pentru că a fost întrebat şi Werner Iohannis ce părere are despre faptul că PNL ia toţi traseiştii. El a zis că nu poate să le zică pe cine să ia. Păi nu asta face în fiecare zi?

Valentin Stan: Întâi să te introduc la ăla care nu e profesor la SRI, dar îi învaţă pe ăia de la SRI. Ţi-l introduc pe Vasile Dâncu, noul Richelieu al PSD.

(Material audio - n.r.)

Valentin Stan: El zice că nu a fost profesor la SRI, doar i-a învăţat cu ora pe securişti comunicare. Nu vrei să vezi ce i-a învăţat pe securişti? Oare suportă şi ei consecinţele anilor de astfel de îndoctrinare, băgate în tigvele lor securiste de domnul Dâncu? Să vedem mesajul PSD către popor.

(Material video - n.r.)

Valentin Stan: Trebuie să votezi cu Coloana Infinitului şi Masa Tăcerii. Dacă ai o facultate, marş de aici.

Marius Tucă:  Mai pune asta o dată.

Valentin Stan: Spaţiul academic european, ăştia erau de stânga. Crezi că Marx şi Engels nu făcuseră facultate, sau Lenin, ăla cu mausoleul, crezi că erau analfabeţi ca domnul Chirica?

( Acelaşi material video - n.r.)

Marius Tucă: Săracii! Asta e tot ce pot să spun.

Valentin Stan: Tu ai impresia că omul ăsta nu ştie ce face? 

(Material video - n.r.)

Marius Tucă:Acestea fiind zise, ne luăm la revedere de la invitat.

(Material video - n.r.)

Valentin Stan: Vreau să îţi arăt ceva, eşti pe fază?

Marius Tucă: Cât de cât. Ai ceva de dat? Am primit ceva.

Valentin Stan: Deci ce ţi-a spus ţie prietenul tău? Că a citit el într-o lucrare a unui american. Eu nu, am citit pe Wikipedia. GPS, global positioning system, este în proprietatea guvernului SUA. El a citit într-o lucrare? Că e pe Wikipedia de 100 de ani. E o aplicaţie a sistemelor strategice.

Marius Tucă: Mai avem 15-20 de minute, şi nu am vorbit despre şcoală, despre sufrageria lui Oprea. Lasă-mă să citesc ceva despre ce a spus Nicolae Steinhardt în 1937, care încoronează ce am spus noi. Proştii şi incluţii la putere.

Valentin Stan: Cuvinte mari. Duc viaţa spre progres. Se consideră geniali.

Marius Tucă: Hai să trecem la şcoală.

Valentin Stan: Un fost ministru al Educaţiei despre un alt ministru total: Iohannis. (Material video - n.r.)

Valentin Stan: Am inventat ce a spus?

Marius Tucă: Nu e în regulă.

Valentin Stan: Eu ce să fac. A spus sau nu a spus? Iar plecaţi din ţară?

Marius Tucă: Nu am plecat din ţară de 3 ani.

Valentin Stan: Nu am vorbit despre ideea lui Iohannis. Nu am dat documentele Academiei Române?

Marius Tucă: Ce legătură au Iohannis, Anisie cu Academia?

Valentin Stan: Academia a spus că nu prea merge la copiii mici.

(Material video - n.r.)

Valentin Stan: Vezi tu ce înseamnă o societate care încearcă să îşi rezolve problemele prin comunicare. Încearcă să îşi înţeleagă dilemele. Ce facem noi? Hai să vedem documentele de începerea şcolii. Cum să îi numesc pe Anisie, Tătaru. Să vedem. Priveşte documerntul. (Imagine - n.r.). Hai să vedem ce măsuri propun aceşti oameni ca să fie şcolile deschise. (Citeşte - n.r.). 

Valentin Stan: În timpul orelor în clasă, în şcoală ce facem? Uită-te. Deci trebuie să mâncăm cu precauţie. Cum faci?

Valentin Stan: Poate le pun copiilor şi cătuşe. Orban în ce categorie intră? Studenţii, ştii unde trebuie cazaţi? La Marriot. Uite ce zice aici: „camere individuale". Ce faci?

Valentin Stan: Uite cu declaraţia părintelui pe propria răspundere. Uite. Ăsta e subiect de mare dezbatere. Cum ştii că acel copil al tău nu a făcut contact cu o persoană pozitivă?! Ştii ce spune Anisie despre asta, supervizată de Iohannis. Nu ştii? De ce nu ştii. Uite, Anisie îţi spune pe 20 august. (Fişier audio - n.r.)

Valentin Stan: Cum să nu fie tras la răspundere? Ăştia îşi bat joc de noi. Revine cum o ştii. Uite ce spune mai departe. (Audio - n.r.) Deci după ce a făcut această gogoaşă înfuriată, au descoperit după ce au dat pe site că vai, îl agaţă pe bietul părinte penal. Declaraţie stupidă. Ce fac, îşi bat joc de noi?

Marius Tucă: Problema nu este numai pentru copiii mici.

Valentin Stan: Toţi copiii italieni să meargă la şcoală. Este mai periculos să nu duci copiii la şcoală. Nu putem să acceptăm ca această maladie să pună în pericol fundamentele existenţei umane. Ce se întâmplă în ţara asta este o capitulare în faţa prostiei.

Marius Tucă: Să încheiem cu „cocoaşele lui Tătaru". Să dăm cele două declaraţii. (Citeşte - n.r.)

Valentin Stan: Ministrul Sănătăţii, fii atent ce spune. (Audio - n.r.)

Marius Tucă: Să dăm declaraţia lui Tătaru. El tot vorbeşte despre asta. Am aici un tabel. Să îţi arăt ceva. O chestiune care arată bătaia de joc. Inclusiv declaraţia pe care ai dat-o cu Nelu Tătaru. Medicii spun: „În curând o să alegem pe cine salvăm". Păi nu au spus ei că au găsit vistieria goală?

Marius Tucă: Ce ne ameninţa Tătaru că nu avem ventilatoare? Pai să avem.

Valentin Stan: Vorba lui Dâncu, „noi suntem mai geniali ca ei."

Marius Tucă: Vă mulţumesc. La revedere!

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici