ANM anunţă vreme rece în Bucureşti, până marţi

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o prognoză meteo specială pentru Bucureşti, care anunţă veme rece până marţi dimineaţă.

384 afișări
Imaginea articolului ANM anunţă vreme rece în Bucureşti, până marţi

În intervalul 3 aprilie ora 10:00 - 04 aprilie ora 09:00 vremea va fi vântoasă, cu rafale de peste 55...65 km/h. Valorile termice vor fi mai coborâte faţă de ziua precedentă şi se vor situa în jurul celor normale. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 15 grade, iar cea minimă va fi de 1-3 grade. Cerul va fi variabil.

În intervalul 4 aprilie ora 09:00 - 5 aprilie ora 10:00 vremea va continua să se răcească, devenind rece pentru această dată. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar cea minimă va fi de 0 - 1 grad, mai scăzută în zona periferică spre -2 grade, unde se va produce brumă. Pe parcursul zilei cerul va fi temporar noros, iar noaptea va deveni mai mai mult senin. Vântul va sufla slab şi moderat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici