VIDEO  Cel mai rece oraş din lume fierbe: Yakutsk din Siberia este cuprins de sute de incendii

Incendii forestiere în oraşul siberian Yakutsk.

2199 afișări
Imaginea articolului Cel mai rece oraş din lume fierbe: Yakutsk din Siberia este cuprins de sute de incendii

Cel mai rece oraş din lume fierbe: Yakutsk din Siberia este cuprins de sute de incendii

Incendiile forestiere din Rusia au cuprins oraşul siberian Yakutsk (cunoscut drept cel mai rece din Rusia sau chiar din lume), forţând cetăţenii să închidă ferestrele şi să poarte măşti anti-fum.

Şapte regiuni sunt în situaţie de urgenţă, implicând aproximativ 4.000 de persoane în lupta împotriva incendiilor. Yakutia este zona cea mai afectată.

Aproximativ 111 incendii acoperă 1.800 km². Esenţiale pentru clima globală, pădurile Rusiei includ cele mai mari păduri boreale din lume.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici