Cod galben de depunere de polei în 11 judeţe din ţară

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, joi, o atenţionare Cod galben ce vizează depuneri de polei în 11 judeţe din zona Moldovei şi a Carpaţilor Orientali.

503 afișări
Imaginea articolului Cod galben de depunere de polei în 11 judeţe din ţară

Cod galben de depunere de polei în 11 judeţe din ţară

Potrivit ANM, codul galben intră în vigoare joi la ora 12 şi este valabil până vineri, la ora 12.

În intervalul menţionat, în Moldova şi în zona Carpaţilor Orientali temporar se vor semnala precipitaţii slabe mixte (ploaie, lapoviţă, iar în zona montană şi submontană trecător şi ninsoare) şi pe arii relativ extinse se va depune polei.

Sunt vizate judeţele Suceava, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Bacău, Vaslui, Vrancea, Galaţi, Harghita, Covasna şi nordul Buzăului.

Depuneri de polei vor fi izolat şi în estul Munteniei, nordul Dobrogei şi în Transilvania. Pe litoral, vântul va avea intensificări cu rafale în general de 50...55 km/h.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
vreme,
meteo,
polei

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici