Cod galben de viituri. Râuri din 4 judeţe intră sub incidenţa unei avertizări de inundaţii

Râuri din 4 judeţe sunt vizate de o atenţionare Cod galben de viituri, valabilă până vineri la miezul nopţii, informează Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA).

254 afișări
Imaginea articolului Cod galben de viituri. Râuri din 4 judeţe intră sub incidenţa unei avertizări de inundaţii

Cod galben de viituri. Râuri din 4 judeţe intră sub incidenţa unei avertizări de inundaţii

Potrivit hidrologilor, în intervalul joi ora 10.00 - vineri ora 24.00, se menţin nivelurilor peste cotele de apărare, ca urmare a cedării apei din stratul de zăpadă şi propagării în bazinele hidrografice Crasna, Crişul Alb, Bega Veche, Timiş, Bârzava şi Moraviţa.

Sub Cod galben de inundaţii se află râuri din judeţele Satu Mare, Hunedoara, Arad şi Timiş.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici