Furtunile lovesc România: Cod PORTOCALIU de vijelii. În Serbia, grindina a fost cât nuca

  • Meteorologii te anunţă că de astăzi, de la ora 13, a intrat în vigoare un cod portocaliu de vijelii, grindină, descărcări electrice şi ploi torenţiale
  • Codul vizează Oltenia, Muntenia, sudul Banatului şi zona Carpaţilor Meridiona
1140 afișări
Imaginea articolului Furtunile lovesc România: Cod PORTOCALIU de vijelii. În Serbia, grindina a fost cât nuca

Furtunile lovesc România.Cod portocaliu

Meteorologii te anunţă că de astăzi, de la ora 13, a intrat în vigoare un cod portocaliu de vijelii, grindină, descărcări electrice şi ploi torenţiale, care afectează mare parte din ţară. Codul vizează Oltenia, Muntenia, sudul Banatului şi zona Carpaţilor Meridionali. Vor fi ploi torenţiale, iar cantităţile de apă vor depăşi chiar şi 70 l/mp. Codul este în vigoare până mâine la ora 6. Codul este important mai ales că în Serbia, grindina a fost aseară de mărimea unei nuci.

Totodată, încă de la ora 9 este în vigoare un cod galben de furtuni. Oltenia, Banat, Muntenia, Dobrogea, dar şi cea mai mare parte a Transilvaniei şi Moldovei sunt sub incidenţa codului.

În Capitală este în vigoare codul galben de vreme instabilă. Vor fi averse, descărcări electrice, vijelii şi grindină, iar cantităţile de apă pot trece izolat de 20 l/mp. Astăzi, nu se vor înregistra mai mult de 25 de grade Celsius.

 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici